Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je možda jedina stvar o kojoj Bošnjaci, Hrvati i Srbi imaju zajedničko mišljenje.
Zavisi da li Hrvate iz Hrvatske računaš pod Hrvate :) Zagreb Pride se održava od 2002. godine bez ikakvih problema. Naši katolibani su druga stvar.
@Onaj mali Vaši to održavaju jer vam to EU traži, a ako pitaš prosječnog Hrvata šta o tome misli, misli isto što i neko iz Sarajeva, Beograda, Islamabada, Pekinga... Uzmi u obzir da u glavnim gradovima uvijek žive malo liberalniji ljudi, šta je s onima koji žive na drugim mjestima?
ovdje necete sigurno... bujrum brate ponasajte se normalno i niko vas ne dira, al jok - oni bi posebna prava, oni bi parade, oni bi da se prica o njima , da su u centru paznje. e pa necete, ja nigdje nikad nisam cuo za straight paradu, straight zabavu il bilo sta drugo sa prefiksom straight pa necete ni vi gay
Svaka svadba ti je straight parada sinko. Mada ih dosta izgleda i kao gay...
Rijesice to sve Sabina Cudic iz Nase stranke svojim LGBT inicijativama.
vi koji ste lgbt smarate ako ste to drzite za sebe Bog da je htio tako stvorio bi Adama i Stevu a ne Adama i Evu
ili se menj cini ili sve vise slobodno se izrazi debila i ceta preko tastature ako si peder drzi za sebe i suti sta se ba vise borite,za koja prava i jednakost? sta hocete dijete gradom da hoda sa mamom a vamo da se zvalje 2 lika ili dvije cure!!! bolest
Bakire pederu..
Pa i u kuranu pise u nedostatku zenskog iksana,moze udarit iksan na iksana
Ako hocete da se lijecite, Imate podrsku! Ako hocete intimu u svoja cetiri zida, imate podrsku! Al' da setate zagrljeni i polugologuzi Ferhadijom, i da mi urlate kako ste vi homoseksualci... To zaboravite, ovdje se zna ko nosi suknju, a ko pantolone.
znači Bošnjaci, vrijeme je da ga primite, htjeli vi to ili ne
pederi jebite se
Doslo vrijeme da je naj bolje biti cuko, pedr i narkoman,svi ih nesto stite i stavljaju u prvi plan.Valjda tako treba.
LGBTI populacija je jedino i aktivna u BiH. Svaki dan gledamo neku dvojicu,troicu u akciji a bilo je godina kad su akcije petorki,sestoriki i sedmorki bile VEOMA AKTVNE .Godinama se nezna ko koga i opet se nasao neko zaliti . Doduse sve su muske grupe pa je mozda tu problem( diskriminacija).:D
Usvojite ga pa nek pokusaju ti bolesnici da izadju na ulicu sa torbicama. Nece zivu glavu izvuci. Bolje je usvojiti zakon da se ta BOLEST ljeci. Jer to je poremecaj.