Komentari (315)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To vam je realna SDA
Fikret je tek treći osnovne.
Handre nas ovi Fikreti, jedan s respiratorom drugi se igra sa šehidima(rahmet im duši).
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
A znas li Fikreta koliko godina kcerka tog sehida trazi posao, divno djete, fakultetski obrazovano. Profesor hemije, radi na ugovore, pa na biro, pa u produzeni boravak, vise ne radi nego sto radi. Otac bi bio ponosan na nju da je ziv, na njen odgoj, na obrazovanje, na kulturu koju je njena majka usadila u nju sama odgajajuci tu djecu a ti se sad sjetio generale rehmetli Kovaca. SRAM TE BILO FIKRETE I TEBE I SVE TE BOTOVE OKO TEBE
Nezavisni kandidat za nacelnika Muhamed Kubat je podrzao za nacelnika Ilidze Fikru i SDA. Bravo Muhamede, svaka cas sto podrzavas jedinstvo bosnjackog naroda i POZIVAM BOSNJAKE DA SVI GLASAJU ZA Generala Fikreta Prevljaka koji je bio Komandant 4. Viteske brigade i Divizuje Armije RBiH, koji je veoma mnogo doprinio nasoj pravednoj borbi za drzavu BiH.Sacuvao je Hrasnicu, Koloniju i Butmir, sami ulaz u Grad Sarajevo i zato zasluzuje svaki glas od Bosnjaka. Sretno FIKRO BOSANSKI LAVE.
Sretno generale Fikrete Prevljak, ti iskreno, predano, istrajno i istinski radis za svoju Ilidzi, grad Sarajevo, drzavu BiH i gradjane, jer svi su prepoznali tvoj predan rad i zalaganje na unapredjenju i razvoju nase Ilidze kao turisticke destinacije i lijepog mjesta za posjetiti. Niko do sada nije vise uradio za Ilidzu, Hrasnicu, Butmir, Koloniju od Fikre, koji je ulozio veliki trud za Ilidzu i gradjane Ilidze. Podrska za Generala Fikru u da jos vise izgradis Ilidzu nase gazijo. Sretno.
A prava istina je, da je momak dan dva poslije demantovao svoje pismo jer je dobio prijetnje od ilidzanskih utjerivaca dugova, bukvalno su mu dosli u kucu i prijetili na vise nacina! Razmislite samo! Nabrojali su mu sve clanove uze i sire familije, naveli ih poimenice i naveki gdje su zaposleni, pa zsprijetili da c4 svi do jednog dobiti otkaz ukoliko ne demantuje sam svoje pismo!
Zašto se sad ne uradi update ove vjesti eno momak je povukao status i izjavio da se radi o obmani ? Ne povlačite zato što znate da je pismo lažno i radite u talu sa rušiteljima BiH. https://www.facebook.com/amer.kovac.391/posts/794357374680508
@gooUser1603710462 momak je dobio prijetnje i zato je povukao status! Sram vas bilo!
Njiha...
Tacno da se u ratu svasta nedozvoljenog radilo ali da se naplacivalo prolazak bolesnih osoba kroz tunel to nije sigurno mogu svojim zivotom kao borac potvrditi cisto izmisljotina.Zna se koliko je vremenski pod kontrolom drzala 4 viteska to je nekih par mjeseci,a kasnije korpusna policija iz grada na koju su ogorceni svi borci e oni su kaljali obraz 4viteskoj jer su bili sa Butmirske strane sto je unosilo zabunu za neupucene.
SDA botovi i uhljebi prijavili Facebooku post od momka i isti je uklonjen. Jel vas imalo sramota vasih postupaka?
@sarajevowinter prociaj malo zasto je post uklonjen, nego svi treba da se Generalu izvinete: https://www.facebook.com/amer.kovac.391/posts/794357374680508
Haram je glasat za ovog .
Glava ko aparat za kokice. Jes da je glup al zato obraza nema.
Seljačina samo ga pogledaj
Fikrete numero 1
Botovi na prekovremenom radu, valja sad ovo oprati!
Tragedija je to sto se vecina za njega glasati i sto se vec zna da je on pobjedio
Vidi Dzikana !!! Fuj
nista od Sda bolje ni ocekivat
Sa sigurnošću post je ukinut jer je lažan i nije njemu poslan nego njegovom komšiji koji je u Narodu i Paradi i eto kako su se poslužili lažima i obmanom da blate generala i stranku koja pobjeđuje !!!
@Bosnazauvjek1982 auvijek ti aplodim aru astare ane apa sa amsijom
Bravo glupane, čobanine, moronu !!! Uzmi sačmaricu i raznesi tu svinjsku glavurdu
@julius Govor mržnje nije sloboda govora i podliježe krivičnoj odgovornosti po krivičnim zakonima u BiH. Prijavite govor mržnje: [email protected]