A znas li Fikreta koliko godina kcerka tog sehida trazi posao, divno djete, fakultetski obrazovano. Profesor hemije, radi na ugovore, pa na biro, pa u produzeni boravak, vise ne radi nego sto radi. Otac bi bio ponosan na nju da je ziv, na njen odgoj, na obrazovanje, na kulturu koju je njena majka usadila u nju sama odgajajuci tu djecu a ti se sad sjetio generale rehmetli Kovaca. SRAM TE BILO FIKRETE I TEBE I SVE TE BOTOVE OKO TEBE
Ovo je cista laz i podvala Konakovica, NiP-a i kandidata za nacelnika Ilidze Nermina Muzura, jer su vidjeli da ce General Fikret Prevljak ubjedljivo pobijediti, pa su oni krenuli u objavljivanje podmetanja, lazi, uvreda i pokusaja obmanjivanja potencijalnih glasaca sa ovakvim primitivnim i laznim objavama, a iz razloga sto je i nezavisni kandidat Muhamed Kubat podrzao Fikru i SDA. Dzaba vam sve Fikret Prevljak je novi nacelnik opcine Ilidza.
SDP/NS/NIP KOMUNJARE PREDAJTE SE gotovo je gubite sve opcine u Kantonu Sarajevo, jer SDA ce imati 9 od 9 nacelnika ako Bog dragi da i idemo u nove planove, programe i raditi u interesu bosnjackog naroda drzave BiH i svih gradjana. Samo SDA i nasi politicki predstavnico spasavaju, stite, brane, unapredjuju, razvijaju BiH i boosnjacki narod. Do pobjede. SDA=BiH. Sretno generale Fikrete Prevljak i da nasu Ilidzu izgradis i unaprijedis. Svi za GENERALA FIKRU.
Prikaži sve komentare (315)