Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Unutrasnji sukob u KC BiH se savim lijepo uklapa u nas mozaik sukoba, borbe oko vlasti, korupcije, politike... Uglavnom nista normalno.
jel ovaj ratko iz beograda?
@ivo.kuroishijin buljevar pokakym ti se u krunu
Ne mislim ništa dobro o biskupu Ratku Periću, onaj ko ga imalo poznaje zna o čemu govorim.Ovaj novi što dolazi na njegovo mjesto može samo biti bolji od njega a gori nikako jer teško neko može biti gori od njega, njegovo lice ustvari dovoljno o njemu kaže.Ovom novom neće biti nikakav problem biti bolji od njega, još ako se malo potrudi nadmašiće sva moguća očekivanja.
ne lazi bulevaru da te zena pusti da ides gdje se tebi ide ne bi ti tako zlobno pisao, nego svaki pas svoju teritoriju oznaci, na tvoju zalost ti izgleda ovdje oznacio... tuzno druze ž, tuzno :((
Mene samo zanima je li sam biskup napisao avgust i septembar ili je klix “preveo”.
Franjevci su cuvari Bosne!
"fra" se nikad ne stavlja ispred prezimena, samo ispred imena.
Na kilometar od ovog Međugroja se nalazi jama Šurmanci gde su neki, znate već ko, 1941 godine bacili u jamu oko 500 srpskih žena i dece (samo žene i decu) iz sela Prebilovci. Nema ni spomenika više jer je miniran 1992 godine. I čitav katolički svet dolazi kilometar od tog užasa da se klanja nekoj gospi... Kako je ovaj svet nepravedan.
@digi.tal ali to su vasa krscanska braca u cemu je problem,pa vi vjerujete da cete zajedno u nekakav "raj",sta se bunis.
Pogledajte konstrukciju mafijaskih religijskih organizacija svih vrsta. Vise je ljudi nastradala od njihove ruke nego od prirodnih smrti, ko ima imalo mozga nebi doniro ni 10 feninga nijednoj religijskoj ustanovi. Unistili smo boziju rijec, steta je sto maloumnici misle ako je neko hodža, pop, svestenik, papa, reis i slicno da ima neke bolje osobine od prosjecnog covjeka.
Isti Red Forman iz Ludih sedamdesetih 😂
Dva loša ubiše Miloša.
Komunjara i udbaš stari , cijeli život je prove tlačeći , podmećuć i svađajuć narod i petrovce i franjevce! Bitno je redovno uzimat pare za krizmu i tlačit franjevce i Crkve im zatvarat gdje se nisu pokoravali pa tako i ovo! Svi navedeni franjevci od dotičnog biskupa proganjani i svašta im podmećano da bi ovaj napredovao a ništa da kaže o filmu koji ga je razotkrio kao udbaša i izdajnika koji se može naći na internetu!
AAAAAA sta ti rece fraa
A mozda je zbog decka
Neka organizuju kick box mec i sve rijese dileme
PoAsili se popovi 😂😂😂😂
Nebojte se vi za ljubimce Vatikana.