Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobije kaznu 1000 km a prodao 50 tona. Bas ga pogodi ta kazna...
Mi korisnici nemamo nista od vasih kazni nego samo od nizih cijena.
Zakone kod nas samo fukara postuje, jer mu je sudjeno da sve kaznemora platiti, ovi tajkuni...njih zakon ne dotice
Najavili obustavu proizvodnje...
Pelet je nusproizvod obrade drveta, nema tu gubitaka i da je 400 km
Sakrijete nazive firmi koje krse zakon tako da narod i dalje može ići kod njih na deranje kaže. Izgleda opet se radi sve po IMT sistemu.
ne branim nikoga ali samo zamislite sutuaciju ,na stanju imate npr 20 tona peleta nabavna cijena npr 650km i onda vas zakaci zakon da pelet morate prodavati po 560km,niko vam nece refundirati tu razliku ili popusis kaznu.
Sto inspekcija javno ne objavi ko nije spustio cijenu. Nek napisu ko od prodavaca izdaje fiskalni racun . Nek se javi onaj ko je dobio fiskalni racun kod drvosjece (samo otpremnica).
Ćudo nije apel upućen kupcima paleta svaki kupac koji kupi pelet da traži račun i po računu im kazne pucati a ne ovako ovo je sve humor šega šala.
Kako su ih isprepadali da ne smiju ni jeftinije prodavati.
Tražite papire gdje Drvosječa uklonio onoliko tona,nema na stanju kome je prodao?
Zaviril inspekcija u magacine ?
Peletari teske lopovcine. Dabogda propali bagro
U pepeo se pretvorili.
Pa kod koga???
čuj, ovi čak i rade? fino