Komentari (118)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
10 maraka kirija za SDA, SRAM TE BILO FADILE!
@MutivodaSA. Mozete naravno izmajmiti prostore kao npr SDAovci kladionicama po 2000 KM mjesecno za prostor i to bez PDVa i ugovora o iznajmljivanju tako su brojni SDAovci do sada zgrnuli stotine hiljada i boree se protiv kladionica hajahahahahahah za iste pare kupuju stanove koje opwt rentaju po 250-300 KM opet bez poreza naravno
Aferim Fadile☝Kako god sagledas kod SDA su pare,hebo ove kokuze ostalih stranaka (sdp,nip,ns) oni kada bi se dograbili budzeta,dok zakopite,mi bi zglajzali skroz.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ako ke mogao dati avansno 10.5 miliona fikretu malini da pokradu zasto ne bi dijelio duaba i poslovne prostore? E moj narode preglupi hebem vas u glavurde idiotske
dno dna balijjsko....nije niko drugi unistio BiH vec do SDA
SDA najvece zlo za bosnjake i BiH koja ce po svemu sudeci dozivjeti raspad uskoro i to iskljucivo zahvaljujuci SDA
E moj Fadile valjda doc pred Boga i polagat racune,ti izgleda ne razmisljas o tome
Ovo je stvarno sramota, van svake pameti. Dno dna.
Ovo je van svake pameti sta ova SDAradi. Na sve nacine kradu pare od drzave
Sram vas bilo
Sjebaste nam državu
Bruka i sramota
Mashala, ma trebali su im djaba dati,nemaju ljudi
Da nije zalosno bilo bi smijesno. Ovaj Fadil je dno dna
Sram te bilo Fadile
Ko ce kome, nego svoj svome!
SDA je najveci neprijatelj bosnjaka. Nema u njima nista muslimansko. Obicni sibicari i lopovi. Samo se nadam da ce im kasnije suditi.
Čovjek zna, da za njega ni zakona ni suda nema.
To Fadži, siluj sirotinju kad je retardirana, šuti i opet glasa za lopovsku SDA. Al tako će kažu i na onom svijestu jer im je Islamska zajednica produžena ruka i instrument za upravljanje retardima.
PomoGni ti meni.PomGnut ću ja tebi.
Kriminalac može biti samo kriminalac, to mu je zanimanje, sve ostalo su mu dodatne djelatnosi.