Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
leteci traktori
Kljucna recenica uhljeblhavanje nekog PILOTA: Navodno je za stavljanje zračnih snaga u funkciju ključan izbor direktora koji bi se birao na period od 4 godine a kako bi osoba koja obnaša tu funkciju imala vremena da uspostavi jedinicu zračnih snaga.
Skup je to sport, a avijacija je previše ozbiljna oblast za naš šabački mentalitet
Rijesice to klix
Pored hrvatake oni unajmljuju posade iz Spanjolske? To je ta gradjanska BiH.
Kako to sad? Bosna nije podjeljena a sad FBiH unajmljuje vodotraktore iz Španije? A RS kupuje sebi iz Kine. Itd...
Kljucan izbor direktora ahahahha
Dok dođe iz Španije pola Bosne ode helaćhttps://www.klix.ba/vijesti/bih/federacija-bih-planira-unajmiti-zracne-traktore-i-helikoptersku-posadu-iz-spanije/220504051/komentari
ako kao drzava ne mozemo kupit 1-2 ovih aviona onda slobodno nek nas rusija pomete do zadnje kuce.....
Kako vas nije sramota da nemamo svoje
Aman ljudi, kako smo mi SVI KRATKE PAMETI !! Imali smo 4 svoja aviona za gašenje požara i OTIŠLI SU NA SERVIS U TURSKU I NIKAD SE NISU VRATILI ! ŠTA JE SA TIM, ILI TO TREBA HALALITI !?
Bravo!!!!
Neka direktor bude iz reda hrvata, rece Covic i pokaza zabrinutost.
Zbogom pameti. Umjesto da se sa HR postigao dogovor o gasenju eventualnih pozara i o skolovanju pilota i mehanicara ide se na najskuplju kombinaciju. Pa mogla vam je HR gasiti pozare dok ne kupite air traktore i ne odskolujete ljude koji ce letjeti na njima i one koji ce ih popravljati. Bravo braco Bosnjaci. Ne pricaju se djaba vicevi o vama.
Poslije sapuna i parfema, neka ne hvala
Slično je bilo sa Končarom oko elektro vozova, pa smo od 10 garnitura, dobili jednu nakon 10 godina. Sve zbog ucjena da im se preda tehnička dokumentacija od Talgo voza, koja je zaštićena ugovorom. Tako da je Španija i skuplja sigurnija od jeftinije Hrvatske.
No comment
Objavljeni izbori i odmah se kupuje nešto za dobrobit naroda.
leteći traktori.ko će ovim upravljat?
nema više cile mile.
Od svih moguce bitnih stvari, najbitnija ko ce biti direktor? Ozbiljno?