Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za Beskucnik: Svaka cast na komentaru navedenoj osobi. Neznam za sta ce se Lajcak uhvatiti da svoje odradi za basnoslovnu platu ili nesto drugo ako ima/ bolje da vjerujem nego da ispitujem nije moj tip,a i daleko mi je/ mjesecnu koju dobiva obavljajuci duznost na papiru u BiH.Valjda ga placaju da po crkvama nazdravlja sve ide u staz i platu. Dosao kod nas da nam soli pamet,a do jucer smo im prodavali odlazeci u njihovu bivsu Cehoslovacku vegetu,suskavce,zvake i sta ja znam sve cega ne sjecam se vise.Tako nama i treba,jer dok je god izroda u nasem BiH narodu bilo koje vjere i nacije bice nam da se hvatamo za glavu.
d Dok Lajcak apeluje i poziva, institucije Bjosne i Hercegovine se urusavaju. Neki ruse BiH namjerno, opstrurajuci njene institucije, stvaraju nemoguci ambijent za napredak, neki iz neznanja i nemoci, kao bosnjacki politicari, da se suprotstave destrukciji drzave. Lajcak ide na ruku destruktivnom faktoru, jer ne intervenise tamo gdje bi morao. Apeli su jalova politika i opravdanje za necinjenje protiv antidejtonskih aktivnosti. Visoki predstavnik, ili je krivo informisan ili namjernopodgrijava nemoguce stanje kako bi dao vremena onima koji ruse Bosnu i Hercegovinu. Lajcak treba malo vise da cita sugestije na veb stranici reci.ba i da porazmisli o svojim, takodje, antidejtonskim aktivnostim, jer ako ne intervenise tamo gdje bi morao, onda on odobrava aktivnosti uperene protiv nase zemlje. Najgore od svega je sto dozvoljava upotrebu jezika mrznje. Ovdje su intelektulci, jezikom mrznje zavadili ovaj narod i odveli ga u propast, a agoniju produzava Visoki predstavnik svojim jalovim apelima. Ljudima koji su smislili i realizovali zlocin i onima koji ga podrzavaju i odrzavaju treba Sud i sudjenje a ne pozivanje da se dogovaraju o onome sto je za njih poceto a ne dovrseno. Mislim na rat drugim sredstvima.
Uhvatiti se u kostac... Lajcek ne zna onu nasu bosansku poslovicu, odnosno jedan dio stiha: \"Ja bih njega pustio, ali on nece mene...! Lajcek dobro govori Bosanski, ali jos bolje misli ANTI-BOSANSKI!