Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SAD KAD BRAĆA POLITIČARI KRENU PRAVITI VIKENDICE OD TOG MATERIJALA HAHAHA
e hebiga ti odma pesimisticki,pomoce oni nebi reko da smije iko Osim ronhila zloupotrijebit pomoc,a i napravili su valjda vikendice do sad ako su stjeli krast nakrali su se.
@Bakijato Ti bi znaci napravio sebi, a familiji nista??
Pa naravno da treba krenuti sa obnovom, ako nista barem dok jos ima para. Jer kod nas pare cesto misteriozno nestanu. Nek je sretno ovim ljudima, jer treba ce im sa ovim nasim politicarima. Iskreno se nadam da ce uspjeti koliko toliko, da ponovo stanu na noge.
3, 4, sad pocni otimat od sirotinje da dozidaju jos koji sprat na vikendici i prosire bazene..
BOSANSKI NEBODER Po obicaju: 1. prvo dobice oni koji zive u gornjem delu nebodera (politicki vrh), 2. onda oni koji zive u sredini (nema ih puno), 3. i oni na prizemlju (vecina naroda), nista. Zasto? Pa zato sto kisa pada s neba!
Ubleha !
i obnovu vikendica nasih politicara
nece oni popravljane,vec nove :)
Koji će li političar dobiti novu fasadu ili eventualno garazu ?
Sto prije treba krenuti sa obnovom, a ovo je prvi korak koji svakako treba pohvaliti... Vlada Federacije je uradila zaista dobar posao u toku i nakon ovih poplava...
jadni narod kojem treba ovo nece ni osjetit pomoc, a neki ce u talovima dobit po 2 kuce.......
ZA SVE SU KRIVI OVI NACIONALISTI A HEJTERU ??? JOJ DA VAM JE KAKO VRATITI JUGU PA DA SRBI OPET ZAPOSJEDNU FOTELJE A MUSLIMANE POŠUTATE PO RUDNICIMA KAO ŠTO STE I PRIJE......A SVE LAFO BRATSTVO I JEDINSTVO E MOJ HEJTERU, DA VI VIDITE DALJE OD NOSA NE BI SE DEVEDESETE NI DESILE
..ejs, doktore...a i ođe lafo "građanska" a 2 vlaha direktori...jedan sda vlah i jedan katolinjo, diša pokopa :))
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Što će Angela na slici? :/
Promjenise je, ja kontala prividja mi se. Znaci nije do mene, dobro je. ;-)
Brzi su :D A do tebe nije nikad ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (18)
Sad će neki da se nakupe para na račun sirotinje..
znam :D