Komentari (125)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad nam za godinu poplavi aerodrom napravi jezero i nastani patke 😂😂😂
Pa mozda je tako i najbolje
Što ga sebija zaljubljeno gleda
kako je to lijepo kad si miljenik glavne dame. Kako gid ona je kao kraljica, realno. jes nadobudna ali je general.
kod sda nidta novo,sve po starom sve se vrti u isti krug
Ovo imenovanje mi liči kao da u jesen 1944. iz partizana pređeš u četnike? Ili je čovjek toliko očajan da mu hitno treba funkcija za namicanje sredstava?🙄
Covjek od integriteta.
dobro je..ovaj ide na sve ili ništa...valjda če na kraju biti ništa...-:))
Veceras slavimo imenovanje u coloseumu
To je onaj kome smetaju kopilad iz mijesanih brakova radnicke klase… sta drugo ocekivati od SDA
Šteta u pozadini, mislim dakle postojim...pih
Ja, i?
Rijetko koji lik je ljigav ko ovaj Faruk
...super...napokon kraj SDA u Sarajevu
Ako je ovo sve sto SDA ima da ponudi, mi smo propali. SDA sam vec 10 godina, al ovo je katastrofa sta se radi unutar stranke. Njih 20tak izmedju sebe glasa, dijele pozicije, a narod sve to vidi. Gadite mi se vise. Cao.
A sto Fikro nije bio na primopredaji 😂
Nikada gore stanje nije bilo od ovoga kad vlast predvodi tzv.Trojka. Sve će uništiti samo kako bi zadržali svoje udobne fotelje, pa čak će i državu dovesti u pitanje samo da Konaković, Nikšić i Forto imaju funkcije i privilegije. Ništa nisu uradili za građane, osim za sebe, svoje članove i udruženja koja su sami njihovi članovi osnovali. Građani su razočarani, a najviše njihovi glasači koji su očekivali promjene i da će ispuniti ono što su lažno obećavali.
Glasači trojke su razočarani, jer su ih trojkaši slagali za sve što su lažno obećavali. Na izborima će ih ti isti glasači potopiti i glasat će za SDA i druge patriotske stranke. Ne voli niko izdajnike i prodavače magle, to je činjenica. Trojkaši su sve predali protivnicima BiH, za svoje fotelje.
Hahahahaha,nikad bolje nije bilo.
Ovoj stranci ne treba opozicija, sami će sebe uništiti, a već su se srozali. Dević, Zahiragić, Kapidžić...
jao labrnja preostalih….na zalost dosta sa 5 minuta skole i veliki odmor kad je u pitanju obrazovanje…