Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
tanja je prelijepa žena, a što se tiče situacije u bosni nama je taman tako kako smo zaslužili. zato putuj evropo i nemoj se obazirati na nas. ovdje su govna došla na svoje.
Najjaci su mi ovi euro dušebrižnici što ne mogu mirno spavati zbog problema u BiH. A sve nam oni zakuhali...
Ma nema odmah si me prozreo. Siguran sam da si na osnovu mog komentara saznao sve o meni.
Ovakvu Bosnu su nam oni servirali, oni i njihovi pajdaši jenkiji. A sad svi nešto seru. A kad si vec spomenuo glasanje, istakao bih da uopce ne glasam. Nnema se za koga, nikad nije ni bilo. A ti ako misliš da ipak postoji neko dobar, ti si onda budala.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Hajde ba ne ser*te; uhvatili se Sejdic/Finci kao da je sveto slovo i sada smo mi kao crna rupa Evrope... Iste te kojoj zahvaljujuci kojoj imamo majmune za politicare. Ako cemo o jednakostima, sta je sa Alzircima u Francuskoj, Turcima i Rumunima u Njemackoj, Albancima po Svicarskoj? Za razliku od Sejdica i Fincija, ovi tamo ne smiju ni da glasaju a kamo li da se zale EU sudovima.
Tanja hvala ti za sve sto si ucinila za BIH al nemozemo od fasista zivit nazalost tvoja zemlja je mala da si njemica bilo bi drugacije sve ti u zivotu zelim dobro teb i tvojoj fameliji i Slovenskom narodu.
OVE BOSANCUGE SU TOLIKO GLUPE DA CAK NITI OSNOVNE, ELEMENTARNE ILI ABZNE CINJENICE I NACIN RASPOREDA NE POZNAJU, NEGO SVOJE FANTAZIJE UNOSE U KOJEKAKOVE "ZAJKLJUCKE" KOJE SE U TIJEM NJIHOVIJEM MALOUMNIME PARAZITSKIME TURSKIME TIKVAMA JAVLJAJU!!!! TELAD NE MOZE SHVATITI DA SE RASPRAVLJA O ONOME STO JE NASTALO UJEDINJAVANJEM NASEGA HRVATSKOGA DIJELA I NJIHOVOGA BALIYSKOGA,(PREKO NASE VOLJE!!!!!!)!! TELAD OCITO NE SHVACA AMA BAS NISTA, CAK NITI ELEMENTARNE CINJENICE TELADI NIJESU AJSNE!!! EHEHEHEHEHE
koji si ti kreten u picku materinu. ne mogu da vjerujem da postoji covjek koji ne poznaje osnove pravopisa i izgovora, a da uz to druge optuzuje za nepoznavanje elementarnih cinjenica. gdje si ti odrastao, u nekoj pecini? i de, kad si takav junak, reci ovom cika baliji odakle si, htio bi nesto s tobom u cetiri oka da porazgovara.
@damir cokić Zna se gdje je on druže, u Jagomiru
Tanja Fsjon jedna od rjetkih koji pokusavaju da urade nesto za drzavu BiH, ali i ona je svjesna da se presuda "Sejdic-Finci" ne moze implementirati u jednom djelu drzave,a optuzba se tice cjele teritorije BiH, i njoj je jasno da se na ovim sastancima raspravlja o hrvatskom pitanju, a ptanje presude "sejdic-Finci" ne spominje se, a zna se da bez predstavnika ostalih i manjina ne moze se rjesiti njihovo pitanje, ovo je sve podmetacina i podlost evropskih licemjera da zloupotrebe presudu "Sejdic-Finci" i da rjese nekakvo hrvatsko pitanje.
BOSANCUGO, MI SE OD VAS ODVAJAMO A VI LAJTE NA MJESEC DOKLE GOD HOCETE JER SAMO TO MOZETE - LAJATI NA MJESEC!!!! A NE MOZE SE PRIMJENJIVATI NISTA U REPUBLICI SRPPKOJ JER REPUBLIKA SRPSKA NIJE NASTALA SPAJANJEM BOSNAJKISTANA I HERCEGOBSNE, MALOUMNI BALIYO, NEGO JE NASTALA TZV.FEDERACIJA!!!! SHVACAS LI TI TO GLUPI TURCINE, A???? DA LI JE TEBI JASNO KAKO STE VI TURCI GLUPA GOVEDA?????
Nije ga nikad ni imala, bar od rata pa do danas. Govna na vlasti, budale ispod njih. Priča o kredibilitetu sumanuta.
TAKO JE, SA BALIYAMA KREDIBILITETA NE MOZE BITI PO DEFINICIJI, JER SE KOD VAS PRICA, OKOLNOSTI I "CINJENICE" MJENJANJU SA SUNCEM, VJETROM I GODINJSIME DOBOM... SUGAVI LAZLJIVI SUNOKRETI!!!! EHEHEHEHE
A oni se samo i bave hrvatskim pitanjem. Trebalo ga je riješiti tako što će Hrvati tj. njihovi navodni predstavnici predložiti kako žele da on bude biran. Svi ostali su se trebali složiti sa tim i to je to. Kamo sreće da je osnova za ovo biranje u izjašnjavanju tj. popisu, a ne nekakve budalaštine koje su teritorijalnog tipa.
PRIJE ILI KASNIJE CEMO SE OSLOBODITI VASEGA PARAZITSKOGA USTAJALOGA ZADAHA I ZAGRLJAJA, BALIYO!!!! TO JASNO TREBA BITI TVOJEMU OLOSU OD NARODA, KRISTALNO JASNO!!!! MI SMO PRIOTIV SVOJE VOLJE UVUCENI U UNIJU SA VAMA, I TO DA SE DANAS NE POSTUJU NITI OSNOVNI POSTULATI ILI USTAV TE NASE UNIJE!!!! PRIJE ILI AKSNIJE PARAZITU BALIYKI!!!! ZAPAMTI TO!!!!
Jesu i Hrvati progresivni u pičku maternu. Onakvu Hrvatsku doveli na prosjački štap i sve se svelo na "izdaj sobu u sezoni". Al haj, ko da tebe to boli ***, nego ko pokušavaš nekom da napakostiš. Provodiš tu dane i sate i ostavljaš svoje ogorčene komentare. Ako smo mi šljam, ti si superšljam jer trošiš vrijeme na nas i to u oblasti gdje ama baš ne moraš i nemaš potrebe, a da efekat ne spominjem. Nastavi sad sa svojom glupošću.
Hvala tebi na tolikom trudu, živa ti nama bila! A ovim našim majmunima ćemo složiti priću poslije izbora 2014-te. Počeli su i da se tuku, fizički , SDA : SDP i SBB. 7.11. MZ Hrasno Brdo.
Cuj to?! Zvuci nevjerovatno...
Pička materina ovoj mudžahedinskoj redakciji koja mi je suspendovala zbog sledećek komentara:::::::::::::::Niko u BiH ne bi ratovao za njen opstanak, pokazali su rezultati istraživanja koje je za kancelariju UNDP-a u Sarajevu provela agencija 'Prizma risrč'. Istraživanje, provedeno na uzorku od 1.500 ispitanika u cijeloj BiH, pokazalo je da bi, ukoliko bi došlo do „prijetnje cjelovitosti“ BiH, 13,5 odsto Bošnjaka, 12,6 odsto Hrvata i 1,5 odsto Srba bilo spremno da se prihvati oružja. Većina ih se izjasnila da je spremna da problem rješava mirnim sredstvima. U dokumentu se navodi da 35,7 odsto građana BiH vjeruje da će u budućnosti u BiH biti nekog nasilja, ali da to neće biti „pravi rat“, piše „Euro blic“. Više od trećine ispitanih vjeruje da je moguće da se dese nasilni protesti, odvojeni etnički incidenti ili rast kriminala. Isti broj ispitanika, ipak, vjeruje da do bilo kakvog oružanog sukoba u BiH neće doći u sljedećih pet godina. Istraživanje pokazuje da 17,7 odsto građana Republike Srpske i 7,4 odsto građana Fed
izvor ti je ko qurac. agencija koja je provela istrazivanje isto tako.
BALIYE NE MOGU NITI DA SE PREHRNE SAMI, KAKO BI ONI RATOVATI MOGLI?!?!?! SJUTRA DA IM OVI SLAVINU ZAVRNU, BALUIYE BI MORALE POCETI TRAVU PASTI JER SE SAMI NITI PREHRANITI NE MOGU AKO IM NETKO NE DOTURI!!!! I TAKOVO SMECE KOJE NIJE U STANJU NITI DA SE PREHRANI SAMO BI TOBOZE ISLO RATOVATI NOZEVIMA I MACETAMA! OBICNA STOKA!!!! EEHEHHEHEHEHE
Neka evropa jede govna. Oni su izmislili 'konstitutivne narode' i ukinuli ustav i republiku. Sta sada hocete od nas??!!
Ko o čemo a ono qrva o poštenju, međunarodna zajednica i Evropa su mirno gledali bukvalno klanje bosanskih Muslimana, to je fakat,kao nešto su oni pokušavaličplavi šljemovi u suknjama itd, i danas se otkopavaju masovne grobnice a fajon o kredibilitetu,ne kažem da Tanja ima lošu namjeru,nema potrebe qrva evropa nam držati predavanje. Use i u svoje kljuse,nosite se u 100 pm
boli njih qrac za bosanske muslimane.... ko nam je kriv što smo preživjeli a to nije bilo u scenariju, pa sad ne znaju šta će s nama. Ali samo kad bi mi bili jedno, niko nam ne bi trebao, ALI MI SMO SAMI SEBI PROBLEM. PROBLEM JE ŠTO MUSLIMANI DOVEDENI DO TOGA DA IMAJU VIŠE STRANAKA S MILION FOTELJAŠA PA IZGUBLJENI IZABERU HRVATSKOG ČLANA PREDSJEDNIŠTVA.
BOSANCUGO, O CEMU TI PRICAS SMECE TURSKO????? VI NE SAMO DA IZABIRETE SVOJEGA CLANA PREDSJEDNISTVA, NEGO STE UZELI I IZABIRETE I NASEGA, I NE SAMO PREDSJEDNISTVO NEGO I MINISTARSTVA, SUGAVI TURSKI SKOTE!!!!! ZNADE SE VRLO DOBRO KOJA MINISTARSTVA PREMA USTAVU SUGAVE FEDERACIJE - WASHINGTONSKOME SPORAZUMU - IDJU VAMA A KOJA NAMA, PA STE PREUZELI SVE SEBI I SVOJE LJUDE ZAPOSLJAVATE TAMO DJE BI NASI ZAPOSLENI MORALI BITI!!!! NEMOJ IZMISLJATI SMECE TURSKO, OLOSU LAZLJIVI!!!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
skoro sam bio u rumunij. u stvari, samo proputovao kroz rumuniju. znam da smo mi u govnima do vrata, ali rumunija... zemlja sveopce bijede. narod obucen po modi "pad berlinskog zida", nova auta voze samo neki bijesni momci, autobusi ko iz filma "ko to tamo pjeva"... al' jebaji ga, oni su i takvi u eu. mi, ovakvi kakvi jesmo, a pogotovo nakon sto je popis pokazao to sto je pokazao, u evropsku uniju necemo uci nikada. isto kao ni turska, turski kipar....
zavisi gdje si bio u rumuniji. istok rumunije je posebno siromašan, čak sam vidio zaprežna kola sa drvenim kotačima. balkoni na zgradama su im špajze, stil gradnje katastrofalan. na pijacama ciganluk tipa arizone u brčkom u početnim godinama osnivanja. u europsku uniju i nato bi ušli i da su još nazadniji jer bitno je bilo ruse što dalje odbaciti od balkana.
Ne treba ni putovati, dovoljan ti je Google street view da dobijes utisak, ja sam malo "obisao" Bugarsku i zgrozio se,jos uslikani u ruzno godisnje doba kad se snijeg topi na svu muku. Prljavstina, blato, putevi puni rupa, stare kuce, sivilo...ali eto i to je Evropa. Prosjecan Bugarin kazu kad dodje u Srbiju kao da je dosao na zapad, sad sam se i uvjerio.
Eurupo, nabijem te vise
odjebaus vise.... nismo coravi, a sve te vase izjave nase politicare tangiraju ko mene kad se u kini prospe vreca rize...