A oni se samo i bave hrvatskim pitanjem. Trebalo ga je riješiti tako što će Hrvati tj. njihovi navodni predstavnici predložiti kako žele da on bude biran. Svi ostali su se trebali složiti sa tim i to je to. Kamo sreće da je osnova za ovo biranje u izjašnjavanju tj. popisu, a ne nekakve budalaštine koje su teritorijalnog tipa.
PRIJE ILI KASNIJE CEMO SE OSLOBODITI VASEGA PARAZITSKOGA USTAJALOGA ZADAHA I ZAGRLJAJA, BALIYO!!!! TO JASNO TREBA BITI TVOJEMU OLOSU OD NARODA, KRISTALNO JASNO!!!! MI SMO PRIOTIV SVOJE VOLJE UVUCENI U UNIJU SA VAMA, I TO DA SE DANAS NE POSTUJU NITI OSNOVNI POSTULATI ILI USTAV TE NASE UNIJE!!!! PRIJE ILI AKSNIJE PARAZITU BALIYKI!!!! ZAPAMTI TO!!!!
Jesu i Hrvati progresivni u pičku maternu. Onakvu Hrvatsku doveli na prosjački štap i sve se svelo na "izdaj sobu u sezoni". Al haj, ko da tebe to boli ***, nego ko pokušavaš nekom da napakostiš. Provodiš tu dane i sate i ostavljaš svoje ogorčene komentare. Ako smo mi šljam, ti si superšljam jer trošiš vrijeme na nas i to u oblasti gdje ama baš ne moraš i nemaš potrebe, a da efekat ne spominjem. Nastavi sad sa svojom glupošću.
Prikaži sve komentare (71)