Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ono sta se odluci u Strazburu se sprovodi samo ako je na stetu Bosnjaka,u protivnom se sve ostalo ignorise
Sve izmišljene i od medija gurane laži o Bakiru. https://youtu.be/eyZrlEoLdbk?si=c1CQQtmvMoZptIaH https://youtu.be/AYJjcItExl0?si=MvA-NU-vCsPuXdUY https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/dragan-covic-zasto-nisam-bio-za-zahtjev-za-reviziju-tuzbe-o-genocidu-u-bih-sarajevo-je-bilo-spremno-optuziti-i-hrvatsku-5754551
@Veliki nemoj biti naivan,samo razmisljaj
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ovo je pravi test za EU. Hajmo da vas čujemo!
Hahaha, koje li ironije. Bakir izdao reviziju presude protiv Srbije, a Trojka prodala Kovačevića za šaku dukata I malo vlasti. Nema većeg zla u BiH of bjedne bošnjačke politike. Hurtić je Dodikov kadar kojeg je aminovala Trojka.
Nek Kobacevic pitanje uputi na adresu Trojke, to je ta njihova soremnost na kompromis. Ova presuda izbija I posledmji adut Čoviću na tzv. Legitimnom predstavljanju, šta god to značilo, I zato se I Nikšić I Konaković I Forto ihraju gluhih telefona. Bagra
"Tužilačko-medijska mafija je nakon disciplinskog postupka izdjejstvovala pokretanje i predistražnog krivičnog postupka protiv mene zbog počinjenja krivičnih djela odavanja tajnih podataka i kršenja zakona od sudije iz Krivičnog zakona BiH, počinjenih objavljivanjem izdvojenog mišljenja prilikom objavljivanja presude u svojstvu predsjednika Vijeća u krivičnom predmetu "Novalić i drugi" - naveo je sudija Perić u saopćenju.
Pitanje: Šta je trojka uradila povodom ovako samovoljnog poteza koji je uradila premijerka koju su oni izabrali, partnera za čijeg Vukoju se nip bori više nego hdz
Kad je VP suslendovao Ustav F BiH na jedan dan moze i Sud suslendovati Evropske zakone ako je interes HDZ a
Za EU i njen satelit Hrvatsku BiH je muslimanska država u kojoj nipošto građanin ne smije imati osnovna prava na izbor i da bude biran.
Sad se tek vidi koliko su nam Plenković & Orban & Austrijanci prijatelji - kad su insistirali da BiH dobije pregovarački status. Ustvari, oni su se borili da HDZ dobije sve ono što ima je Konaković u ZG obećao: Vukoju, Izborni zakon, Člana predsjedništva, novi CIK. A deal je bio vi nas pogurajte ka euro-integracijama, mi ćemo HDZ-u dati sve što traži. Naravno da su u ovaj dogovor nikako ne uklapa "presuda Kovačević". Zato je 3-ka ovdje zajedno sa HDZ protiv presude.
Meni i jeste diskriminatoran zakon.
Kad je bila revizija tuzbe protiv Srbije niste dali i rekli ste nema saglasnost institucija BiH, kad je protiv države BiH onda moze i bez saglasnosti institucija BiH..!?
TROJKA IZDALA, IGRALA ZAJEDNO S ČOVIĆEM I DODIKOM. TO SU TI ŠATRO LJEVIČARI KOJI LAFO NEĆE S NACIONALISTIMA. A USTVARI SADA SE VIDI DA SU ONI GNJIDE KOJE SU SAMO PROTIV SVEGA MUSLIMANSKIG I ZA SVE SU ŠTO JE ĆAFIRSKO.
eu kurvari, vazda bili
Hajde vi koji se ubiste (za javnost)pričajući o ljudskim pravima NA POTETU STE???????????????????
TROJKA IZDALA, IGRALA ZAJEDNO S ČOVIĆEM I DODIKOM. TO SU TI ŠATRO LJEVIČARI KOJI LAFO NEĆE S NACIONALISTIMA. A USTVARI SADA SE VIDI DA SU ONI GNJIDE KOJE SU SAMO PROTIV SVEGA MUSLIMANSKIG I ZA SVE SU ŠTO JE ĆAFIRSKO.
Hvala Trojka na još jednom uspjehu. Samo prazne riječi. Ostaćemo bez gaća i bez države ubrzo ako budemo čekali izbore.
Plenkovic izlobirao a "dobar decko" Konakovic nije makao prstom