Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kaze novalic stize nam 1. aprila milion komada.
Zeljko komsic otisao da se vakcinise astazenecom u beograd.Otisao i vakcinisao se-sestra mu kaze-gospon sejdo dobili ste ruski sputnik v nema astazenece...Nakon toga sejdo komsic pocrveni pa poplavi u licu-poceo da gubi svjest i pada u komu...doktor vice...zgrusavanje krvi-astrazeneca....vice sestra med.:Ma to je nista...to je od šoka...mi ga zeznuli rekli mu da smo mu dali sputnik v...da nece moci piti alkohol 2 mjeseca...Polite ga vodom i rakijom za vrat...brzo ce on doci sebi!
Jest da naša vlast ne valja, ali platili smo vakcine covaxu i dobili kurku. nije samo do naših.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
znači u aprilu nam stiže još 25.000 doza :) ako i toliko
Bice 100 hiljada vakcina i to taman da se rijese ove rizicne grupe jos kad stigne onih milion sto smo platili covaxu ali nam ne salju i jos ako nam neko pokloni nesto bicemo jaci od Švicarske
Ma, nema da fali
Pošto KrmećeOko zna svjetske jezike valjda zna šta i za kad je naručio ?
NAVALILE JUGOBALIJE KOD VUČIĆA NA VAKCINU NASLOVLJENU "100 ZA 1". TJ. ZA 1 DAN ISTIČE ROK 100 HILJADA VAKCINA. I OBAVEZNO U KNJIGU UTISAKA UPISATI: "HVALA TI VUČKO I ONOM TVOM POTRČKU DODIJU ŠTO BLOKIRASTE POLA MILIONA SPUTNJIKA U MOSKVI I OMOGUĆISTE NAM PRILIKU DA OBIĐEMO BG - NAŠU PRESTOLNICU, A DA UJEDNO OBIĐEMO I "KUĆU CVEĆA".
Ova besprizornica je nesposobnija od Tegeltije
do tada ce dnevno umirati od 50 do 100 ljudi i dalje
Koja donacija više,majku vam jbm fašističku Dajte nam ono što je plaćeno,1.200.000
jel telefon bio bezicni,jesu se skypeom culi mozda?ovi nasi ne znaju ni rijeci engleskog,rukama mozda da je gestikulisao pa trazio sadake.
Vidi Ursule sto je bosanski progovorila 😆😅
Ovoj ne vjeruje nitko više u Evropi.... Ni ona sama sebi ne vjeruje više
Nemojte nam vi samo pričati o solidarnosti.Vidjeli smo solidarnost na djelu po cijelom svijetu.Svako se o sebi zabavio.A naši BiH kvazi političari samo nikada da više ne uzimaju riječ patriotizam u usta.
U interesu je Njemacke da ulaze u zdravlje gradjana BiH, svojih buducih radnika
Eto jos sadake.
Krenulo nas je. Haj ne bi li se do ljeta popravila situacija da se vrati sve u normalu.
samo sadaka, ako nista ustedit ce se par miliona hahah
A-Z njihovi pri kraju rokovi