Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Fikretu Hodzicu se svidja ovo
@Murinho939393 Fikro Malinator budnim okom prati.
Ulozite vi te pare u Njemacku i Austriju.. eto nas tamo samo da se ovao malo smiri...
Ako je iko zasluzio raspolagati tim sredstvima onda je to nas plemeniti gazija, merhametlija, humanitarac i hadzija Fikret malinar. On je dokazao da mu je stalo do naroda i da smo mi najpreci i zaduzio nas je za sva vremena.
Sad da su nasi pamet i pa da naprave projekat bolnice pa da je isfinansira eu da bude najjaca bolnica u regionu ali jok.
Hoce li Odojak prihvatit te pare jer su on i njegovi domorodci protiv sveg sto je od evropske zajednice. Samo se cijeni Rusija i Kina kod nasih pravoslavaca.
Ma taman da i dalje pljackaju
ne mogu oni podrzati koliko nasi mogu nakrasti
nekome vodica ide na usta....maline će dobro roditi, izgleda
Samo ako ce to Fikro Malina ispratiti ja se slazem inace ne saljite nama.
Biće respiratora.
A sta je ovo svaki dan neke nove vijesti o nekim novim parama ??
Prosjećnom Bošnji uopće ne ide u glavu koju mu uslugu Hrvatsko predsjedanjem EU čini, ne kuži da je Hrvatskoj interes što prosperitetniji Zapadni Balkan a ne da je istoćna granica crna rupa bez budućnosti.
Evropska Unija bolje da pokuša da spreči Amerikance da kradu respiratore namenjene Italiji, Španiji i Francuskoj. Lako ćemo za pare. Preduslov za trošenje para je da si živ. Nisam očekivao da će Evropska Unija "funkcionisati" na ovako bedan način u krizi.
@BulevarArmije europska unija je birokratska organizacija a one jedino uspješno funkcioniraju kad je sve potaman. nisam mišljenja da će se EU raspasti jer birokratske organizacije jačaju u vanrednim stanjima kroz mjere i "preporuke" i novu centralizaciju.
@Afrlm Birokratija (od francuske reči bureau = ured, kancelarija) nije nužno loša i štetna pojava. Birokratija je i u Sjedinjenim Američkim Država, pa Amerikanci Evropljanima kradu respiratore, a ne obrnuto.
Zelene pijavice zadovoljno trljaju ruke
dajte te pare sda, hdz, snsd-u, oni če te pare naj bolje rasporediti. i ovi iz evrope se tale sa ovim našim mafijašima
Samo vi iz EU saljite pare našim lopovima. Biće još eftinih respiratorna i ostatak ravno u džep političara.