Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
... e, jes\' ti logika, ko da su ri franjo i alija djedovi...sad smo pod W, a ti kontaj...
Nije u BIH u interesu da se priduze EU, jer trenutno masovno hapaju novac preko ledja sugradjana, kupuju sebi stanovi za nekih 900KM itdddd, EU ne daje mogucnosti da se to radi prema tome se koci sav process dok svi sebi nesto ne budu pokrali i narednim generacijama obezbjedili....mamu im...
jesil cuo to, Dodike?? \"podsjeća da isključivo jedinstvena BiH može ući u EU\".
Postoji knjiga \"kako potlaciti naciju\". Na Jugoslaviji je sve iz knjige upotrebljeno. Zauzimanje medija u pocetku i raspirivanje ne trpeljivosti. Priznavanje ne zavisnosti razdeljenih delova. Kupovina nacionalne imovine,izvore voda,poste,tele,industrije hrane. Kontrola proizvodnje celika gvozdja. Zeljezara u Smederevu Srbiji pod amerima. Brodogradilista u Croaciji uskoro na dobos. Bez svadja i prepiranja. Kao u filmovima \"izvini nije bilo nista licno,nego je biznis u pitanju\"!
Hrvatskoj i BiH je sudjeno da u zadnjih 150 godina plus,budu pod gradovima koji pocinju na \"B\" Bech,Berlin,Beograd,Brisel!
Ništa nije slučajno, pa ni ovo licemjerje. Nema šanse sa četnicima u EU, nema mira dok su u Bgd. i Sa. četnici,...ni NATO nas neće sa četnicima. Nisu svi Srbi četnici.
Bravo bosanci, svaka čast. Drago mi je da ste prozreli sve te bijelo svjetske umotvornike. Žao mi je što to mi u Hrvatskoj još ne vidimo i damo se j.e.b.a.t. za obećanja već dugo vremena. Oni koji se nadaju skorom ulasku u EU neka polako smanje entuzijazam. Tu je više batina nego mrkve. Sva prilika je da EU ide ubrzanim korakom kako bi pretekla Rusiju u širenju utjecaja i to može utjecati na smanjivanje kriterija za ulazak naših država. No, nema ulaska u EU zbog Bosne i Bosanaca, najprije zbog Europe i njenog kapitala a tek onda zbog vas.
KLASICNO PRESIPANJE IZ SUPLJEG U PRAZNO.ZNAJU VRLO DOBRO KAKVA JE SITUACIJA I TRAZE NEMOGUCE .A STA KONKRETNO MISLE O NAMA SVIMA SA BALKANA VIDJELO SE U RATNIM VREMENIMA.POSMATRALI SU NAS KO PSE U BORBI I SAMO DOTURALI KONZERVE IZ SVOJIH ROBNIH REZERVI KOJIMA JE ISTEKAO ROK TRAJANJA.TRI RIJECI OPISUJU SVE ...................FUJ!!!!
Pozivamo Europu da nam se na-pusi ku-rca juznoslavenskog... Ovde je poceo prvi svijetski rat, ovde ce sve i zavrsiti!
http://www.youtube.com/watch?v=8qJT-M3cEUI