Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mladi su frustrirani... Zele dobra auta, puno para, kurave oko sebe a da ne rade nista... Gledaju farmu, zadrugu, pink, to im se servira... Podlozni su takvim sranjima... Misle ako nabiju kapu na glavu i lupaju u izloge da je to rjesenje... Ja bi ih vodio da tucaju kamen!!!
Upravo tako
Dobro je to psiholog opisao, ali ne treba izostaviti hranu kojom se hrane, političari koji nemaju nikakve programe bacaju im nacionalizam pod noge, oko toga se praznoglave mase, pod uticajem jeftine droge, okupljaju. Za par mjeseci se u državi može riješiti sve ovo, ali nema interesa, debilnim političarima je cilj da ih slijede debilne mase. Ova djeca naprave problem, i čitavo se pleme stavi u njihovu zaštitu jer su "njihovi".
Roditelji i kućni odgoj su vrlo bitni, ne kaže se đaba od zla oca od gore matere.
Ja mislim da je od raštike
konkretno ovi iz Mostara su politicki motivisani.vidjeli smo kad su napali drugu stranu mirne ljude u kućama. hdzov stoßtrupp
Ozbiljno? A kontranapadi su puka dosada?
Ma ovo treba mlatit isto tablete, 3 puta dnevno na svakih 8 sati. Zamisli boris se i radis citav zivot da nesto steknes i imas i onda ti neki maloumnik ubaci baklju kroz prozor u 3 ujutru ili devastira automobil. Sistem je cudo, dovoljno je pogledat snimak neke utakmice u bivsoj Jugi gdje 2 policajca sa pendrekom obezbjedjuju tribinu po par hiljada ljudi i niko i ne pomislja da sta napravi a sad se za utakmice angazuje vise policije i zastitara neg navijaca sto ima na istim..
Ucimo omladinu sta je bilo 92-95 i hodaju Bosnom i nalete na mural ratnom zlocincu koje je vjerovatno uskratio njihovu familiju, sta treba da rade? Da objave na fejzbuk ?
Draganova naci mladež
Bakirova naci mladez
U pravu je, kakvo nam je stanje u drzavi, mogli bi biti komotno u rangu juznoamericke drzave po kriminalu!
Sta drugo očekivati od dvije škole po jednim krovom?
Podrska Navijacima sirom BiH 👏👏👏💪💪 Shebali vam sve oko vas i jos hoce da vas lome, psiholoziraju , zatvaraju...NECE DA MOZE 💪🏿💪🏿💪🏿🤬 FKTZ1987 💪🏿
Navijaci su najveca moguca ekspresija jednog drustva.To su nasa djeca, nasa krv kojoj smo ostavili NISTA, a hocemo SVE🤬👉👌BITI HULIGAN U OVOM DRUSTVU JE PONOS!!!
Potpuno se slazem Stalno ponavljam da je vrijeme da nas polotocari prestanu zamarati sa svojim borbama za fotelje jer mi svakako nemamo nosta od njih.
Zatvor
Ne treba to milovati. To su buduci narkomani ako vec i nisu, lopovi, dileri, zelenasi i potencijalne ubice. Cim se pobiju odmah udariti po dzepu i poslati malo do KPZ Zenica da tamo probaju biti huligani. Naravno prilikom hapsenja da im murija odvali bubrege.
@TonyMontana Ti si u skoli vazda sjedio u prvoj klupi, jelde?? Nekako ti fali pola zivota, jelde? 😎
Dok im ledja ne iskrivis i ne oderes dobro po dzepu nece se smiriti.