Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Valjda do mraka saznamo i pobjednika u Cevljanovicima, kako god bice ili rudonja ili zekonja, samo im ta imena daju hehe.
Bucko uzima
Ovi ce sad da dominiraju narednih par godina ali dobri su skakaci svaka cast. Cestitke momci.
AxmatSila nemoj se sramotiti
Čestitke momci! Ja pogodjen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skociti dole nastavicu tacno tamo gdje sam stao, izronice stari za one sto ga vole
Ista politika godinama fuj dva pobjednika dvije strane
A klix.. kako je ona cura sto je pala sa stijene u vidu? Jel ne vidim ili bash niste nista napisali.. kako je cura?
Svaka čast momcima ali nemojte se sramotit sakupljati donacije od ljudi koji nisu ni vidjeli skok. Samo pravite nepotrebne pritiske i loše okruženje na turiste. Večina pogubljena nema pojma o čemu se radi a sakupljači ko lešinari za eure i ostale valute. Ne sramotite grad Mostar.
Ne lazi. Postoje skakaci koji su tu na licu mjesta i ti im platis ako zelis da vidis skok. Sto je i logicno
Evala Evald
Ja pogodjen nisam ni umro ni pao, samo sam morao skociti dole, nastavicu tacno tamo gdje sam stao, izronice stari za one sto ga vole
Evald odlican skakac
Kao i sve ,mostarska lasta je devalvirala.