Komentari (91)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Doslovno, koje licemjerno ponašanje nas Bošnjaka. I ako ce sada biti prijave za komentar, minusi. Ali smo dvolicnjaci jer radimo isto sto želi Dodik u RS ali ovdje njega kao treba zaustaviti VP Smitler. Zato nemamo države Bosnje.
Rade to ocigledno namjerno i sinkronizirano da pripreme teren da narod lakse pojede go'no. Budale nas vode u palestinizaciju. Dodik napravi problem i dobije pola, ovi nasi beskicmenjaci sve samo prihvacaju i misle i uzdaju se da ce nas stranci braniti kad izgubimo i ovo malo drzave sto im prethodnici nisu stigli shebati.
zaboravio je nametnuti nerko kako se oprostio stolice premijera 2014. ? šumu svog ćaće dijeli kome hoćeš
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Slijedi rasporadaja preostalih resursa. Koncesije će se završiti, a ostati će pustoš.
Zašto je premijer Nermin Nikšić prilikom gostovanja u jednoj emisiji naše visoke šume nazvao šikarom pravdajući ovu odluku?
Trojkino maslo na daleko smrdi
Pisalo 5 od 705 wuroparlamentaraca o stvari za koju je njihovo misljenje relevantno kao Terms and Conditions u igricama.
Bošnjak prisvojen geografski naziv, ne mora dalje od narodnih pripovjedaka : Bosanska vila, godina I, broj 11, Sarajevo, 1. juna 1886, str. 172. Naziv pripovijetke "Ero kupio slaninu u Bošnjaka"... Izgleda da su Bošnjaci tad sušili slaninu naveliko :) "...On opazi u svoga gazde nekolke krpe slanine na tavanu, pa smisli da mu što izmakne. Zaište u gazde da mu proda bar dvije krpe. Bošnjo jedva dočeka, skine dvije krpe i lasno se pogode....."
To ti samo dokazuje da su i tvoji preci bili Bošnjaci koji su se kasnije pohrvatili tj posrbili. Zemlja Bosna, Narod Bosnjani, kasnije Bosnjaci (prirodna jezicka evolucija), vjere razlicite. Kao sto su Rimljani ostali Rimljani nakon sto su postali hriscani, tako su i Bosnjaci ostali Bosnjaci nakon sto su prihvatili Islam, samo sto su se neki od nas kasnije posrbili i pohrvatili pa misle da su srbi ili hrvati
Ovi parlamentari ne razumiju osnovno Jedno je vlasništvo a drugo raspolaganje za imovinom.....U RS imate 7 šumskih preduzeča koja se bave sješom i izvozom šumskih sortimemata.....što to niste spomenuli
Europarlamentarci upozorili Schmidta zbog odluke Vlade FBiH o prenamjeni šumskog zemljišta: Zabrinuti smo. Nemojte se vi brinuti jer mi znamo kako je to kada se vi brinete o BiH, a naročito ono kad ste nam uveli embargo 92. godine zajedno sa USA.
Vlada Federacije BiH u 5 deka radi isto što i Dodik sa državnim zemljištem!
Nek ste vi upozorili Schmita a zlocinci nam se otvireno velicaju ali samo sutite kao sto stara narodna kaze nece krst na krst!!
Zar ovaj nametnuti ministar ne zna da se Vareš nalazi u ZD Kantonu ,a ovaj Kanton ima svoj Zakon o šumama
Ko god mislio, da su «nasi politicari» probosanski bolji od Dodika i Covica, kada je u pitanju novcana i materijalna korist za sebe i svoje «najmilije», taj se grdno prevario makar u svom razmisljanju i idealiziranju😂😂😂Da napravimo anketu ko ne bi uradio kao Niksic, a u pitanju je dobra svota novca od Covica🤔🤔🤔Nema teorije da se Nije pogodovalo najugrozenijem konstituivnom narodu🤔🤔🤔
Šmit odmah da reaguje!
Jedina nadležna odlučivati o državnoj imovini je Parlamentarna skupština države BiH.
niksic promjenuo statut firme da bi brata zaposlio, izglasali zakon o prebivalistu i zacementirali rs, evo sad svi pravnici kazu da je ovo dobra uvertira da se milorad dodik pozove na ovaj zakon niksicev i ocjepi rs, mislim ko vise ne vidi da trojka , rs i visoki prestavnik rade na ocjepljenju rs. pustite sta pricaju, djela govore.
Prodji te se vi Federacije,imate druga posla
u ovoj zemlji ne radi niko pa ni dojche smit. Kakvi ljudi takva i drzava. Birali smo i gledamo rezultate naseg izbora. Nikada vise sdp!!! Nikada!!!
Kako vas huškaju stranci na Srbe, a vi im i dalje verujete, to je neverovatno?! Pozivaju vas na rušenje Dejtona, time i na ponovni rat, pa rasvestite se aman bre! Dejtonski sporazum je lepo rešio ovo pitanje, a ako vi mislite da treba otimati od Srpske samo napred. Opet vam kazem, samo ste sa Srbima i sa Srbijom imali svoju konstutivnost, razvili kulturu i svest. Dok su stranci vama vladali, bili ste Austrijanci, Ugari, bili ste ništa, bez svog identiteta. I toga se oni boje!
cuti bre haojvan. Manji entiet nema nista do upravu. dakle ne tornjaj sanjaru
Ne postoji "srpska" Bosna. Bosna je BOSANSKA. Debilu, Bosna=Ilirija je starija od Kmetovije i Servije 10 HILJADA GODINA. Nemate ime, kmetovi=servi, 1818. je Vuk predložio da promijenom V u B postanete narod, jer kmetovi nisu znali druge kmetove. Prešli na bosanski jezik 1888. štampanjem novog Ustava, a 1908. ga počeli zvat Kmetovski. Servi su cigančad bez identiteta i bez istorije.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)