Komentari (146)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nedaj ništa, jer narod od toga nema koristi
Dje se može podići ova lova ili će donositi na kućna vrata? Poštar ili?
Kakvo ugrozeno stanovnistvo? Kome vi prosipate suplje price? Zna se ko ce to uzeti!!!! Obicni gradjani to ocima nece vidjeti. EU novac treba vratiti nazad I ne dozvoliti stoki sa se bogati
Hahahaha ahahahaha ko da ce stanovništvo vidjeti i dinar od toga , ahahahaha lopovi su to već razgrabili
Kod ove nase buŠe imal i jedna druga odjevna kombinacija sem crne.???
Meni je ova Kristo najbezveznija osoba u politici, zaista zena ne zraci nikakvom energijom, ni pozitivnom ni negativnom. Nisam je cuo da je dvije recenice rekla sa nekim smislom. Nisam je primjetio u nekom izlaganju sa nekom porukom. Jednostavno anemicna figura koja kao papiga ponavlja Coviceve rijeci , bez emocije, bez znacenja... ali eto dodje na poziciju da je moramo slusati i gledati.....
Treba im k.... dat, nek uzmu od politicara.
ništa se ne veselite-već su u budžetu upisane
Inal sta za Fadila
Tri miliona stanovnika u Bosni, svakom po milion i pomogli su nas 😂
'Ambasador Sattler je istakao da se EU dosljedno pokazala kao pouzdan prijatelj i partner BiH'. Nije tacno pogani licemjeri. EU a boga mi i SAD su se pokazali kao iskljucivi partner HDZa. Ako je neko od Bosnjaka glup i mutav pa ne vidi, znajte da nisu svi. Mi ne mozemo u EU samim time i sto nam je ta prijateljska Evropa poslala Schmidta a koji nas je zacementirao svojom odlukom, mamicu i vama i njemu sprcimo.
Kao i obicno narod od toga nece vidjeti nikakvu korist.21 vijek virtuelna igrica.
SAD KAD STRANAČKI KADROVI NAPRAVE FIKTIVNE RAČUNE - Pola od tih para će završiti u lopovskim nacionalističkim džepovima
a najugrozenije je bake covic i dodo hahaha
Ako delegacija od vrata, do vrata bude dijelila onda će doći i do građana.
Trlja vlast ruke, a noorod se savija i zahvaljuje, Elhamdulilla tj hvala bogu na EU
Od toga nama sirotinji ce doci jedno 7 miliona km ako i toliko... A guzonje ce da podignu jos koju solarnu elektranu...
Pokvarenije vlasti od nase nema na dunjaluku.Ko kontrolise finansije na nivou vlasti,obicni gradjani nemaju pojma sta se sve radi,nema pokvarenijih i bogatijih ljudi od politicara.