Izvještaj Evropske komisije
0
EU poručuje: BiH hitno mora ubrzati reforme!
Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I ja sam cuo da je EU najveca fuksa na planetu.
Ja imam pomucen razum Meni nije dobro Treba me lijeciti Dobri ljudi, pomozite!
EU-a je najveci krivac za etnicka ciscenja bosnjaka Eu-a i dan danas radi protiv bosne i hercegovine EU-a pomaze na svak moguc nacin fasisticku srbiju EU-a nam je namjetnula ombargo na oruzje EU-a nam je namjetnula genocidnu tvorevinu spiric je od pocetka nove godine krio vazna dokumenta i odluke,stavio lidiju svojeg pijuna da lobira za genocidnu tvorevinu u brisselu i to uz pomoc tihica jer on je najglavniji krivac za sve sto se desava i sto gaze svi nasiu drzavu!tihicu jel ti milo?
EVROPA NAS JE IZDALA, ALI ZATO ZLATNI DREAM TEAM JE TU, pouzdati se samo u svoje ZMAJEVE, od evrope NULA-KROMPIR, nego kako ono?? HAJ\'MOOOOOOoooooooooOOOOOOOoooooooooOOOOOOOOOooooooooooOOOOOO HA\'JMOOOOOOOO BOSNO BOSNO, HAJ\'MOOOOO HERCEGOVINOOOOO M SMO NEBOOOOOO STO SE PLAVIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII MI SMO SUNCE STO SE SJAJIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII NIKAD SAMA NISI TI UVIJEK S TOBOM TU SMO MIIIIIII TVOJE KCERI I SINOVIIIIIIIII HAJ\'MOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO! ZMAJEVI! SRETNO! HJ\'MOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOooooooooooooooooooooooooooOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOooooooooooooooo
Aaah... koje divne diskusije potporene konkretnim argumentima i cinjenicama... Ako do sada nismo shvatili da zapadu nije stalo do Bosne i Hercegovine i njenog suvereniteta, onda to nikada necemo shvatiti. Mi trebamo da se brinemo o nasem ponasanju, ne zbog tudjih misljenja o nama, vec zbog NASEG misljenja o nama.
@siroki, zaboravih za primanje izbjeglica se ne moze izreci dovoljna zahvalnost. Hvala!
@siroki, da su se pitali Hrvati Bosne u Zagrebu a ne samo Hercegovine, nebi doslo do sukoba izmedju Bosanaca i Hrvata. Ali Tudjman je slusao samo Suska. A Alija je nasjeo. ZAli boze neduznih zivota. Zbog odluka dva tri starca. Koji su eto igrom slucaja i otisli odmah nakon rata.
Laj bali-jetino! To ti vec prilici, pseto bali-jsko!
Kad ste vec kod tih odnosa medju narodima u BH , recite mi koja je zemlja primila najvise BH izbjeglica ? Hocete li reci da 92. Hrvatska nije u iste hotele smjestala i Hrvate i Muslimane, kako ste se zvali do 93. ? A sta je se dogodilo 93. ? Pobijeni ste uz Drinu ali niste krenuli prema tamo , vec niz Neretvu , na Hrvate. Zasto ? Je li to hvala za pomoc u oruzju i smjestaj izbjeglica ?
@BOSSNA 14.10.2009. u 15:37 Zacepi, bali-jetino zaostala! @ Zacepim ti samo MATRINO DEBELO CRIJEVO! A ONDA I USTA!
najlakse je podnijeti zahtjev za prijem u nato, ali do ispunjavanja uslova za pristup treba proci gooooodina i godina, a za evropsku zajednicu jedino sto treba je vladavina prava.... namece se jedan jedini logican zakljucak odgovorom na pitanje - kome nije u interesu sebe, svoje standarde, svoja pravila igre, svoja stada, svoje feude, svoje kljuceve etno torova ili tora staviti pod kontrolu evropske unije? mozda narodu?
Zacepi, bali-jetino zaostala!
sirokobrijez... 14.10.2009. u 15:29 Evo malo ispravaka. Kako to da se samo Bosnjaci bore za BiH ? Srbi i Hrvati su takodjer gradjani i drzavljani BiH. Razlika je u vidjenju drustvenog uredjenja. Drugo, BH more, tj Neum , nema spoj sa madjunarodnim vodama. To znaci da prolaz svakog broda mora odobriti Hrvatska. Trece, vidim da i sami znati da je Europa odobrila Srbima da vas pobiju kao zeceve tokom proslog rata i kako se onda mozete od njih necemu nadati. Mi, Hrvati smo im kao fol bliskiji a i nas zajebaju pa kako onda nece vas ? @siroki, \"Europa odobrila Srbima da vas pobiju kao zeceve\" A gdje ste bili vi da nam pomognete? Zar nismo mi odbili da idemo sa Srbima na HRvatsku? Da smo kojim slucajem pristali na zelje Srbije, bila bi Hrvatska oko Varazdina. A sto se tice dozvole hehe ispravno mislis ali, mislis da bi Kinez pitao Zagreb za dozvolu? Ja mislim da ne bi. Da li lav pita antilopu, da li je smije malo gricnuti za nogu? Pozdrav!
U pravu si. Ako iko moze da pomogne u Bosni to su Ameri. Pogledaj samo kako su pomogli u Iraku i Afganistanu. Mnogo si naivan cak i za glupog Bosanca.
Evropa zna kako i koga zeza zbog bijele senglen list. Ovo je otvorena diskriminacija i ovi glupancici foteljasi treba da podnesu tuzbu u strazburu zbog ovoga, ali posto oni NISU svjesni svoje gluposti to se nece desiti. Vazno je gurati lovu u svoj dzep jer im istice mandat, dio mora otpasti jer raja nece glasati za konje vise, a dio konta da ostaje more se KAO boriti da zafarbaju oci prije samih izbora... vjerovali VI ili NE .. situacija je takva. Da je (kurvi, UPS) Evropi da BiH nadje na listi za EU, ne bi dozvolila da je pojedinci vozaju za nos i prave svoje LICNE uslove, nego bi lijepo se to sve rijesilo kako treba. Normalan SMRTNIK je kolateralna steta KATASTROFALNO KONJSKE (oprostite konji) ADMINISTRACIJE, koja ne zna gdje je REP A GDJE ZADNJICA u pravom smislu rijeci, ali znaju DOBRO gdje im je dzep, taj se kompas ne gubi dok mi i dalje CUCLAMO... UPS.. izvinite.. opet ja.. ISTINA ali ZALOSNA.. zato 6 puta treba razmisli za koga glasati na slijedecim izborima! OTPOR!