Komentari (101)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lako se politicarima kurcit kad ni oni niti niko njihov gine... samo neduzni ispastaji.... neci sin ili otac
upravo je na foxu govorio neki celavi iz pentagona i upozorio Azerbaijan da ne ubijaju civile, nisam uhvatio cijeli intervju, vjerojatno ce biti na YT, za sat-dva. Ako im sjutra to isto ponovi i "sekretar za obranu" , do kraja nedjelje treba ocekivati i Trumpa, kome bi vojna pobjeda legla ko budali shamar, i to na mjesec dana pred izbore. Moguce da je cijeli ovaj rat namjestaljka zbog njegovih izbora
ti reče klikse da su armenci napali ...
Pa klasicni portal priklonjen islamu, odmah je to njihova strana, a tko imalo zna i realno gleda, vidi da mora bit na strani Armenije
@Pikanterija rekoh vam ja 100x ... biče rata. Ovo je sve ništa ... šta če da usljedi nakon 3. novembra i izbora u SAD-u.
I Armeni znaci kao srbi...
Jadne mace i cuke! Kako će se ne samo traumatizirati već i stradati od granata i metaka. A tek šumske životinje? Šta čeka Amerika i Rusija? Zašto ne zaustave ovo krvoproliće?
Realno ako Armenci zive tu kao vecina i taj status nije etnickim ciscenjem postignut, trebaju da dobiju neki vid autonomije u okviru Azerbejdzana. Od toga bi i sami imali vise koristi jer bi se finansirali iz drugih dijelova Republike bogatim naftom.
Svugdje nesposobna vlast gorne narod u etnički rat
Sutra da Srbija pošalje vojsku na Kosovo, eto nato bombi i osuda sa svih strana. Znači ako su obrezani onda imaju pravo šta hoće, a ako se krste, onda već nemaju.
@Marko3 Klasicna prica pustinjskih smrdljivaca i hordi sataniste zvanog p. Muxamed alahelsejumanhahel PBUH
Interesantna situacija što se tiče naših političara. Situacija je gotovo identična sa Kosovom. Jermeni naseljavaju prostor koji pripada Azerbejdžanu. Jedina je razlika što su Jermeni pravoslavci, a Azeri muslimani. Principjelno, ako podržavaš Azerbejdžan, moraš i Srbiju i obrnuto, bez obzira na vjeru.
@Redvine Jermeni su starosjedioci, jedan od najstarijih naroda na svijetu, a Azeri su dosli na to podrucije. Opet isti spin i laz koju Bosnjaci propagiraju, kao i devedesetih pod vodjstvom Alije.
@Torason U pravnom smislu nema veze ko je tu stariji, kokoš ili jaje. Azerbejdžan je međunarodno priznata država. U moralnom smislu Jermeni imaju pravo da žive sa "svojima", ali to je pandorina kutija, koju su Amerikanci otvorili sa Kosovom i rekli da je to presedan, pa su onda Rusi napravili par presedana. Zaključak: Ako imaš velikog brata, možeš da biješ klince oko sebe, a ako nemaš...
Tipicni egzemplar sarajevskog FPNasa, brdo rijeci da kaze sto svako iole pismen moze znati za 30min resersiranja po internetu a ultimativno "znanje" je da je u Ukrajini "jednostavno došlo do zamora režimom i lošom ekonomskom situacijom, što je proizvelo unutarnji sukob širih razmjera". Nista Rusija, nista njihov upad u drugu zemlju, nista maskiranje toboznjom "novo-respubljimskom" vojskom koje se eto slucajno oprema i finansira iz Rusije itd. Jadan nebio i ti i tvoja katedra.
@klingon a gdje je vasa katedra? Gdje mozemo poslusati vasa predavanja na temu medjunarodnih odnosa? Steta da tipicni primjer klix komentatora nema istu, sigurno imate mnogo vise ponuditi od profesora Rasidagica.
Ešrefe , eto ti znaš šta se dešava u tuđoj kući i zbog čega se ukućani tuku.
Ovaj Kenan govori ,kako je normalno pokusati vratiti teritoriju gdje vecinski zivi druga etnicka zajednica silom pod okrilje zemlje. Kao milom ili silom svejedno je. A tim stavom podsvjesno djeluje na na ove nase domace balvane u pripremi nekog buduceg sukoba. Veoma zlonamjerno izlaganje. Mir nema cijenu.
@bambaklat terirotija koja se pokusava vratiti je azerbejdzanska teritorija, medjunarodno je priznata u tim granicama, pogledaj na karti. Ko je u medjuvremenu naselio otetu teritoriju, to je drugo pitanje, a zapravo poteze pitanje i legitimnosti RS-a koji je na isti nacin oteta teritorija
@fiorentina Teritorija je Jermenska, Azeri su dosljaci. Bosnjaka je prije genocida nad Srbima u II Svjetskom ratu u BiH bilo oko 35%. Otkud vama pravo na cjelokupnu teritoriju BiH. Ocito vi volite tudje teritorije svojatati i otimati.
Što volim ove stručnjake što ne kažu ništa što nismo znali
Ma podijelite to, izvedite gijometra, nemojte se klat beze
Turska posla preko sirotinje
3000 godina ovdje Armenci zive, kako moze biti Azerbedjanska teritorija? I bas ce drzava od 3M stanovnika napasti onu od 10M...
2 miliona cega hahah? Uvijek se gleda tko je tu zivio u proslosti od postanka, a i sam SSSR je to dao Armeniji jer tu zive Armenci, i sad se ovi nasli pametovat..
@gooUser1599081167 pogledas kartu papak, ako znas uopste naci drzavu na karti. I danas, kao i prije tih 3000 godina koje spominjes to je bio di azerbejdzana, tako da ne seri i gledaj svoja posla
Narod će da gine z ove neplodne pustare samo da bi se političari igrali rata.
Ma neka im Azerbjedžan ponudi plan z-4 ili Dejton 2!