Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
izdrzi esede...raja iz sela jabuka od foce su uz tebe...zauzeli smo pozicije u sarajevu...izvukli smo rogatickog heroja amira zukica iz murije...izvadit cemo i tebe magistre nas...ziviJo turbo folk...zivjeli pljackasi sopstvenog naroda...dole svi koji nisu glasali za nacionalisticko-fasisticke-papansko-korumpirane stranke...idemo u gradove da bijemo gadove...
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
šreka u pionirsku da osvježimo malo ponudu
A svo se vrijeme pitam na koga mi liči... pljunuti Šrek, Dugouška mi.
Esed trpi nesnošljive bolove !!! Boli ga qurac za finansijsku situaciju, pušćajte čojeka!!!
Jos malo Izdrzi Ceka Te kad izadjes vruca krompjeraca
Sud se naklatio na svu bošnjačku inteligenciju. Moramo izaći na proteste. 😁😁😁
Gluho bilo što komunjare naš pošten insan pozatvara..ovako čeljade da nam u kazamatu drže, kako ih samo nije Allaha strah našeg mumina zatvarat.SDA je tu da brani vašu cast, Zukica smo oslobodli, jos malo i ti ces ljudino na gurabiju s predsjednikom u trezor.Haber ce ti ubrzo stici.
Ovo nije posteno ni od suda ni od vlasti da Zukic izadze na slobodu a ovaj krapinac Radeljas ostane da cuva corku.Mogli ste objaviti ovdje ako niko nije imao doci po njega ja bih dosao😂
Vaki cojk akademik osta u zatvoru a Zukic izadje😂😂😂
Eso u zemlji cudesa
Vala mogli ste i Esu pustit 😂
gledaj ga, kao slitan na tuti😂😂😂
pa ima li pravde za ovog covjeka,,,,,
Pomagajte dobri ljudi... Uplate vršiti na račun br. 69696969696969
sad ce korida pustite vola nek ode na cevljanovice bar
izaćeš i ti Esede, izašo je i Zuka .. samo hrabro, diži tegove da se nabildaš ko i svi u zatvoru, a kad budeš napolju čeka te nagrada ..
Ovakvi danas i vedre i oblače po BiH...treba pogledati samo te face po parlamentu i Kantona i Federacije i BiH, sve je jasno, doduše...kako kome.
ma vidi te inteligentne face. ne mogu da vjerujem da mu je neko davao pare na riječ.