Komentari (186)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nema potrebe se plašiti nikakvog rata 2021 i 1992 nisu isto.Bosna je 1992-ge imala mnogo naroda,a sada malo,bila je bogatija,sada je siromašna,bila je samo jedna ili dve televizije,narod je bio mnogo GLUP i Zatucan,političari su ga obmanuli,današnja omladina nije tako NAIVNA!Iz proteklog rata političari i njihova deca su izašli sve bogatiji,a običan narod je mnogo stradao i osiromašio!!!
Uncle Sam je došao da dijele ćuške.
Hajd stisnite smradovi, lanite , Escobar VS Mile ronhil. Escobar Ministar americki, da bi se sastao s seoskom varalicom Milom iz Laktasa. Posredno ce mu slomiti kicmu na jos par mjesta da postane jos gutaviji. Cekat ce ga Mile u hodniku da mu sta sa'ne. Ali, svijeca ronhila se gasi kad Amer puhne.
Opaa opaa. Ne potjecnjujte Amere, ama nikad baš nikad. Samo ako hoće nešto, ako oni hoće, ima da bude tako.
Bit će cvrke od strane štovaoca 9 januara i od strane švercera cigara.
Dodik je lider Bosanskih pravoslavaca, a ne Srba. Srbi su stanovnici Srbije.
Bit će cvrke od strane štovaoca 9 januara i od strane švercera cigara.
dodo na 🚜 u
Kažem ja nedavno jednom Turčinu: Gledaj koliko slično ponašanje imaju Erdogan i Dodik - u čemu je fazon? U genima, veli on, imaju istu genetiku.
sta ti dode Pablo ? pitam za jarana....
GOD BLESS AMERICA!
Reći će Sejdi neke stvari u 4 oka.
Pablo došao da otpusti Sejdu.Pusti vodu Pabloo
Pablo, ti li si?
Dodik se neće sastati sa Eskobarom!
Hebe mu se za Dodika !😜
Tako se radi diplomatija, sretneš se sa doslovno najnebitnijim likom koji ima 0% utjecaja na terenu i očekuješ rezultate. Kao da se Holbrooke 1998. sretne sa Sejdom Bajramovićem, predstavnikom Kosova...
pa neće se sresti sa uzp štovateljem i izrabljivačem zatvorenika, jesi li ti normalan?