Komentari (470)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nas sultan, veliki prijatelj Bosni! Kakvi turci, ljudi dragi. Jeba.vali nas 500 godina, heroj je Husein Gradaščević!!!
SDA gamad je velikosrpski bot. Ovdje je poslovno iz Beograda ima desetine profila. Nevjerovatno je koliko naivnih Bošnjaka ne konta o kome se radi.
Razumljivo al i sramotno. Rodbinske veze su jake. Mi smo primili islam a Srbija nesto drugo.
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
Ne mogu ni svoj genocid da priznaju a kamoli nas.
Turcima priznavanje genocida u Srebrenici otvara pitanje genocida u Armeniji, a ako se otvori to pitanje, onda će se tu raditi o ogromnoj ošteti Armenima. Ovdje se kod njih o parama radi.
Ja sam ovo danas procitao. Klix kasni bas puno. Jedan od razloga i zbog odnosa sa Srbijom.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sramota, velika sramota za Turke, pokazali su da su pravi primitivci. Prema ovome oni dakle ne priznaju genocid u Srebrenici, vec samo ga uvazavaju zbog Medjunarodne presude. Znala sam da su seljacine , ali ne bas tolike. Hitno vlasti trebaju zatraziti njihov oficijelni stav prema Genocidu, odnosno Bosnjacke institucije i zbog cega je sporan taj predlozebi Zakon?
Živila Republika Turska
jos jedna cinjenica da su turci srbi a srbi turci
SVE SU REKLI KO SU PREMA NAMA, OPREZAN BITI S NJIMA. samo napomena da bruka turskih radnika rade u BiH, tačnije u federaciji, pored toliko nezaposlenih, zašto? Opet prave svoju koloniju
Mozda je ovo i dobro sto se desilo da malo otrijezni narod. Ja danima slusam i na Hajatu i od raznih udruzenja i od magazina tipa St.v od pojedinih članova Predsjedništva i po komentarima sa kolikom se mrznjom pljuje po zapadu po šmitu kao da su oni krivi za sve što se ovdje desilo pa ispada da su za genocid krivi i više od stvarnog krivca. Razlog svi znamo
Za ove SDA krezube glasace, Aliju su pustili iz zatvora ista ekipa koja je pravila GTRS dok je Tito zapalio Islamsku Deklaraciju i reko da se nikad vise ne spomene
Armenci su kao narod su propatili kao i mi. Nad Armencima se je desio uzasan genocid koji je doveo do istrebljenja vise od milion ljudi. Da se ne ponovi i nikad ne zaboravi.
Otud idu Turci, vise im ........
Bakir njemu služi da ga koristiti u svoje svrhe da bi Bošnjaci u Turskoj glasali sa njega.
10 dana ce proci i Bosnjo ce zaboraviti ovo kao da nikad nije bilo. A SDA pristalice ce nam govoriti da to nije istina, to je Konakovic izmislio.
I on da nas cuva kad nas neko napadne? E moj bosnjo...
Nas treba dobro namuciti da bi skontali da nemamo prijatelja i da se krenemo jednom zauvijek sami brinuti o sebi. Najbolji primjer je Dodik i Helez, kad mu pokaza zube, onda Dodik rece : “ova Helez je najbolji covjek ovdje”. Dok god mi budemo cekali da nas brane bice nam pod tudjim uslovima. Toliko o braci Turcima i sultanu Bakirovom!
E da čujemo komentatore!!!!!
Sultan nas dobri posteni i preposteni :)
Turci su prije 30 godina dokazali da ih boli uho za BiH,oni su interesdžije koji bi sve prodali za pare. Davno je Turska u Srbiji najveći investitor,u BiH samo pljačka kroz privatizaciju