Komentari (201)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Stokholmski sindrom
Jbt Tito ja sam Bošnjak al koji odvratni komentari, pretci ovoga bilmeza su srušili NAŠU Kraljevinu, naše pretke i njihovu djecu su uzimali koji još uvijek nisu prešli na islam, nije priznao genocid u Srebrenici i još aplaudira Dodiki kada kaže da arlauče sa džamija. Pa ne mogu nam Srbi za sve bit krivi, stoko pogana , tačno zaslužujete da vam turčin kući radi sve što nam je prije 500 g
Kesten stize. , jos malo i berba u Krajini.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Hebo vas Brkica. Bosnjak sam, ali ovog diktatora ne podrzavam nit cu ikad podrzavati. Turska mi nista ne znaci, tokom rata najmanje su uradili za nas a SDA je slozila pricu i isprala mozak Bosnjacima kao da su nesto uradili za nas....budimo vise zahvalni Pakistanu a najvise Americi sto imamo drzavu!
Šatro sad niko ga ne podržava, kad je neki dan bila anketa, kojeg lidera mladi Bošnjaci najviše podržavaju, brkica osvojio najviše glasova. U mladih Srba Putin. Volite vi brkicu skoro identično kao i Srbi Putina. Poltronstvo je vama u podsvjesti, jer kroz povijest i niste znali ni za šta drugo.
Ti nisi Bosni sekunde pomogao koliko Srbiji, tog Dodu umjesto da si ukrotio ti mu krila dajes, dosta je i tebe.
Pusi se pusi se
Kolko je donio investicija Srbiju, a ama kao vazda samo seame i turske zastavice da mašemo.
Svi vi padate uskoro
Vidi pjandure, da mu se ogrebati kako. I sto prije ma'nut koju rakiju 🤣
Od 100 € turskoh ulaganja na Balkan u Srbiju ide 55€, a u BiH ide 6€! Eto vam nasljednika Alje!
Kažu Mile spremio ražanj na Manjaci a Erdoğan jedva čeka da mu ode. Smori ga Bakir supljom.
Samo ga treba pitati koliko je love donio susjedima i komšijama, a koliko nama? I onda će se vidjeti kome je veći prijatelj. Da ne bude, njima ćevape, a BiH, sevape. Toga nam je preko glave. Hvala, ne treba.
Donio je njima jer će dobiti profit. Da je nama dao nebi dobio nazad ni ono što je donio.
A sto bi ti donio para...k,,,a ti...
Pa naravno tako Sultanu i prilici...
Je l' komentaris'o novih deset metara trotoara?
pokenjam se ja ovakvom prijatelju u stau
Kakva razlika između Erdogana i kakvog Vlaha? Ja je ne vidim.
Došla podrša Bakiru iz Osmanskog carstva, historija se ponavlja.
POTOMAK OKUPATORA BOSNE I HERCEGOVINE !!!
Da li ce kod kuma Bakira na kafu poslije i lokum ?