Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovi Srbi bi samo da kolju i ubijaju ..postoji li zdrava glava u BL?
@DzoBajden u citavoj RS nema zdrave glave!!!
Da neprihvatljive i sta sad? Ponavljate ko papagaj jedno te isto i to je sve. Ili radi za sta si placen ili odjebaus
A sta ocekujes od njih, da dodju ovdje i pozatvaraju sve sa skupa? Je li ti jasno da ti ljudi nemaju nikakvu zakonsku moc u BiH, ima je samo OHR, a oni ne mogu reagovati kao malo dijete i bahatiti se kao sto rade domaci politicari
ja sam mislio na sve njih
Ovakvo ponašanje političara iz manjeg BiH entiteta predstavlja prijetnju smrću za svim građanima, sličan scenarij smo imali 1992 godine.
Eto vidite s kim mi zivimo i kome ste ucinili uslugu zaustavljanjem rata,sad vas isti pljuju a bili su na traktorima u monentu sklapanja dejtona spremni da bjeze.
Pa to je jedan od komsijskih nacionalnih sportova. Na Istoku nista novo.
Mozes trazit smjenu, odlazak, zatvor, bojkot...al ne mozes pozivat na ubistvo. Ako bi poziv na ubistvo, u formi pjesme, bio dozvoljen, onda bi stihoklepci mogli napraviti dobar huskacki haos. Djelo je podlijeze zakonskim sankcijama.
Jesu li na skupu na pitanje potvrdili da su genocidan narod?
Postoje grupacije u cijem civilizacijskom izrazu su neizostavne pjesme u kojim se poziva na ubijanje. Kad se to desava u miru, javno, onda je to I jad od drzave I od Visokog predstavnika I medjunarodne zajednice jer prijetnja smrcu je I u formi pjesme krivicno djelo.
Znamo i šta sad?
kad se nasem politicaru prijeti, osobe se hapse, a ovako samo komentari
Kakva je pretnja smrcu ako te malo vrljikom preko leđa. To je u bosni normalno🤣
Osuda za osudom ali reakcije nema
Bogami da sam na Šmidtovom mjestu ja bih naručio jedan šleper Smederevaca i par Šlepera bjele tehnike što bacaju Njemci i podjelio u Šumskoj. Nije se sa ovim zaHebavati. Prošlo je 30 godina kako ovi nisu vršili hajdučiju istih...
Kako mislite neprihvatljive, pa prijetnje su već izgovorene, ostaje vam da djelujete ili da vas počnu šutat po putu?
Ako kažu jesmo genocidan narod onda po entitetskom zakonu moraju na sud!!! Ovo je K.U.D. Idioti.
Lukic ih pitao jeste li vi genocidan narod, u glas odgovorili JESMO. Pa o cemu mi pricamo ovdje? Mami se svojoj brinite i pisite saopstenja, DJELUJTE
Cuj pita ih lik JESMO LI GENNOCIDAN NAROD, oni JESMOOO !!! haha koji debbilni narod..