Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo, lijepa vijest. Mnogi i ne znaju koliko bi nam znacilo ovo clanstvo i nada za bolesne
Nešto o čemu se ne govori dovoljno, a vrijedilo bi isto kao i prijem u EU
👍
Znaci bice rata...jer odkle organi da se nabave
Prema mojim saznanjima tri ministra su ujedno potpisali dasu prvi donori iz BiH za Eurotransplant.
hahahah sad se dogovarate brzo kad vam je ispostavljeno sve...Mrš !!!
Narodu ovaj put u jednu ruku znači ako bi ušli u EU tj 99% bi ljudi pobjeglo vani ali ovaj put ne odgovara političarima kako će na vlasti ovi biti kad hi je 90% osudivano,a i po našem zakonu koji se nažalost ne uvažava za političara ne smiješ obavljat ni jednu funkciju ako si osudivan ili se vodi postupak protiv tebe tako da od tog puta na žalost ništa nema.
Bravo, Bravo, Bravo!!!
E sad sirotinji I bijedi možete otimati organe i prodavati zapadu. Uzeli ste sve ovom narodu uzmite i organe tijela. To ti je kad čovjeku oduzmeš dostojanstvo onda mu možeš oduzeti i organe.
Sve ok, samo me zanima kako su se nasi usaglasili
Sve je nebitno kad nasa sda nije na vlasti
Pa izdaja nema kraja, Eurotransplant priznaje samo drzave nikakve entitete, sta je cilj trojke da putem medjunarodnih organizacija da suverenitet administrativnim jedinicama zemlje tj entitetima