Komentari (119)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Stigo babo
Ovako sam ja svog docekao 1995. sa Pala kad se vratio
Američka "furka", oni isto ubijaju po svijetu, aonda seceparajuće scene o porodici kad se vrate...koje njesra!
Zlato moje lijepo.Da bog sačuva sve naše ljude. Nema veće sreće i ljepote kad te nešto tvoje najsvetije ovako dočeka.
Čekaj, jesmo li mi onda u službi NATO-a i Trumpa tamo? Pa da ne bude ko u onom vicu dok zeko objasni kako on nije medo...Vaditii momke odande pod hitno. Neka ih ovuda po kasarnama malo nek' se rastežu i dobro...
Fala Bogu! Dosta nam je Mila, Bakira, Čovića, i ostalih govana i njihovih oriča, što se na njih lijepe domaći novinari ko muha na ....
Kao pripadnik vojske BiH, svakako ne bi trebao ici u Afganistan ⛔️
Dok ti u Afganu bijes ljude, oko tvoje kuce jebaci kruzeeee.
Citajuci komentare, ima nasde za nas, ima onih kojima propaganda nije isprala mozak, koji nisu glupi, nego vide stvari onake kake jesu, samo jos da spomenem im se matere, jbm im prijeklo masonsko
Koje licemjerje, kakoli se ``raduje`` Afganistansko djete kada ``greskom`` mu Americke ``pametne bombe`` zbrisu cijelu porodicu, a mi im sluzimo kao logistika. Mi eto trebamo pare zaradjivati na tudjoj bijedi. Pa i USA to isto radi, ne ratuju ni oni sto vole rat, nego interesi, resursi itd.
Sad otkaz iz Oružanih snaga i pravac Njemačka, toliko o ljubavi prema domovini. Do duše tu ljubav nije ni zaslužila...
@jc999 logično.. Amer ide u avgansistan za 10000 EUR..mjesecno.. slovenac za 5000 EUR.. BiH vojnik pa za 2500 EUR.. okativno ;)
Mnoga ce djeca biti zeljna oceva kada udjemo u NATO a plus sta ce para zemlja morati platiti i daj boze da se vrate zivi jer ameri sirotinju i utjeruje u NATO da ginu po vukojebinama gdje oni ratove proizvode.
Meni samo nije jasno kakve oni mirovne misije iz BiH vrse u Afganistanu a i BiH pomalo sve vise lici na Afganistan e jesu mirotvorci et sad i nemora ici tamo svi su ovdje
@APOPHIS Kakvu ba mirovnu misiju, to je predstava za raju, da se umanji uloga ucesca vojnog osoblja. U Afganistanu nikada rat nije prestao, Amerikanci Talibane proglasili teroristima a samo sto ih ne mole da sjednu za pregovaracki sto.. Treba se povuci iz Afganistana a ne napraviti istu gresku kao u Vijetnamu.
Ne rusi se gnezdo lako dok je babo ziv!!
ZARADIO JE 30000KM PREKO STELE
Ka'e branio našu drzavu od neprijatelja
Kad ucestvujes u tudjim osvajackim/kolonijalnim ratovima i kazes ja sam samo otisao da zaradim platu...
gradimir01 Ne znam i ne interesuje me. Imali veceg licemjerja psovati/grditi USA zbog vojnih intervencija i ratova a istovremeno ucestvovati u njihovim ratovima i sebi iznalaziti opravdanje za to.