Komentari (244)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Što mi na sabahu svojim likom , riječima i djelom pokvari dan
Ovoliki intervju nije dobio ni Tito u vakat. Pa zar vam nije jasno da strane obavjestajne sluzbe pod mantrom "samo nek nije SDA" planski ruse drzavu. Zar coravi ne vidite da Šmit svim silama pokusava maknuti SDA, a ostale genocidne stranke ne dira, cak im pomaze. Hocete li progledati?
Gledaj BOTOVA I Skotova kako pljuju po pripadniku ARMIJE i njegovoj stranci koja ima zlatnih - pošteno zarađenih ljiljana ... Na ostalim objavama vidi se po komentarima koliko raje zapravo neće više SDA lopove... a ovdje su svi po upravi i nalogu Seke napali čovjeka da je nemoguće naći komentar koji nije negativan...
Dodik nece veliku srbiju jer njeg ne bi bilo nigdje, on hoce njegovu i samo njegovu republiku srpsku.......
Izdajnice fuj
Konaković ima tipično tupave komentare. Naravno da nisi uradio, jer nisi imao priliku. U patriotizam ne sumnjam, već u sposobnosti i etiku. Sada smo vam dali priliku, pa pokažite da ste bolji i sposobniji od SDA. Ako ne bude tako, SDA se vraća već idući mandat.
Dino donedavno kad su bili općinski izbori hvalio si svoju mahalu koja je glasala za NiP sad vjeruj mi ne bi osvojio ni 20 glasova koliko srljaš sa svojom pohlepom. Umiri strasti jer taj nastup je poprilično bahat a narod kad to vidi onda o kazni. Nećete biti kao ni Radončićeve strankem. Ja već i zaboravio naziv njegove stranke jednog lica.
Zeleni ste vi za dodika i covica..!!!
I Z D A J I C E !!!!
Ili laze sve ili pojma nema niocemu
Nema on pojma jos je glup drzak i pohlepan.
Pazi jarane šta radiš jer nebi prošao sa izdajom kao onaj Alijin mamlaz riđe kosice. Sledeći izdajnik neće smjet izaći u čršiju.
jedi go.....
KAKO JE OVAJ TIP NEZNALICA, PRICA DA JE U SRBIJI RAST KAO VECI NEGO U BIH, A NEKI DAN OBJAVILI DA JE U BIH NAJVECI RAST I VECI NEGO U SRBIJI, CRNI DRITANE KONAKOVICU!
Dritane, kaže ti Čovke da ti curi rok za izdaju člana predsjedništva po mjeri HDZ-a, ono što si velikodušno obećao čak i više od Šmita. Ljudeskara, nema dalje.
Znate šta dobija Osmorka? Profesora fizičkog kao ministra vanjskih poslova, ministra sigurnosti s otvorenom antibosanskom agendom, nastavnika za ministra odbrane koji ima kriminalni dosje, a naša javnost nesnošljivo amaterske prepirke između narcisoidnih pojedinaca ko je bolji i kapacitiraniji i slične blamaže, iz dana u dan. Horor koalicija osmaša će nanijeti trajne posljedice po državu BiH koje se neće moći više nikada popraviti, kao u slučaju SDP davanja Zakona o prebivalištu.
DRITAN VEĆ ODFIKARIO POLA BIH (DODIKU DAO BUK BIJELU I GASNU INTERKONEKCIJU TE ODUSTAJANJE OD NATO, A ČOVIĆU DAJE ZAGARANTOVANOG HDZ ČL. PREDSJEDNIŠTVA) I TVRDI DA NIKAD NE BI NIČIM UGROZIO BIH. OVAKO NAM JOŠ VRIJEĐA INTELIGENCIJU MISLEĆI DA NAM MOŽE PRODATI ROG POD SVIJEĆU. DOĐE VRIJEME DRITKO, (KAD TE NAPUSTE MECENE IZ AA) ZA SUĐENJE ZA VELEIZDAJU.
DRITAN VEĆ ODFIKARIO POLA BIH (DODIKU DAO BUK BIJELU I GASNU INTERKONEKCIJU TE ODUSTAJANJE OD NATO, A ČOVIĆU DAJE ZAGARANTOVANOG HDZ ČL. PREDSJEDNIŠTVA) I TVRDI DA NIKAD NE BI NIČIM UGROZIO BIH. OVAKO NAM JOŠ VRIJEĐA INTELIGENCIJU MISLEĆI DA NAM MOŽE PRODATI ROG POD SVIJEĆU. DOĐE VRIJEME DRITKO, (KAD TE NAPUSTE MECENE IZ AA) ZA SUĐENJE ZA VELEIZDAJU.
Ako misliš na Dritana potpisnika Dejtona onda se slažemo 100%.