Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tacno kad vode nema !!! Lijepo ste to skontali
https://www.youtube.com/watch?v=voRCTwDywX8
meni plata izmedju 6-10 u mjesecu na racun a oni svaki mjesec zateznu kamatu puknu ne pitaju gradjane nista... zategnem im ... sto ne ocitaju od 1.-1. a do 15. da moze lec novac...
@3.14cvajz opale oni kamatu i unaprijed, pa im fino odes i sve im jebes.
moze li MOLIM VAS iko reci ako zna kako se obracunava kod jednofaznog brojila..jel tu nema skupa/jeftina ili kako..??
Mislim da ti ide neka srednja cijena izmedu ove dvije skupe...Moze li se zamjeniti dvotarifno za jednotarifno ja bi to uradio ako moze jer mi to bolje odgovara??
@semkokosem Kod jednotarifnog brojila nema jeftine/skupe električne energije. Obračunava ti se obična cijena, a to je 0.16 feniga po kWh.
Važno je da uslugu očitavanja naplaćuju kao da smo u njemačkoj ili švedskoj . Što ne bi kad im se može.Nema konkurencije pa mogu kako im ćeif
Za one koji ne znaju nacin,taxu za bhrt je jednostavno izbjeci uplatom struje na posti "BEZ rtv taxe"
a mozes i u EP ko gospodin...pa nek mu je placa onaj komentator sa rtrs
Al naplacuje se uplatnica marku , moze li ikako drugacije bez troskova?
dje je onaj dokument sa gay pornjavom