Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne zelimo da slusamo eksperte iz Srbije !!!
Reče čovek iz Srbije o Zakonu o sudovima, iz zemlje u kojoj osuđeni ratni zločinci iz BiH, Kosova i Srbije hodaju sasvim slobodno i sretno. Tamni vilajet svega!
Cuj ekspert iz Srbije. Oni hoce u EU isto kao sto Rusija hoce u NATO. Klixe ne zajebaji se sa citaocima nije to lijepo.
Freddy, naravno da žele pogotovo Rusija u NATO-u, to što su i kod Srba i Rusa mafijaši koji glume političare upravljaju im zemlje , to je potpuno druga priča
Ovaj "strucljak" bi trebao znati da se radi o screeningu, a ne o screaningu (nije greska jer je 11 puta tako nazvano, a nijednom ispravno) ... a mozda je mislio da ce to prerasti u screaming? :)
Zadnji put kad su nam experti iz Srbije pomagali sve je otislo u vraziju…dakle, cuvaj to misljenje za Putina i sebe.
Zaboli me ona stvar sta neko iz srbije misli, necete ni vi dok kosovo ne priznate, aj cao
Zmiju ga loma EXPERTU…
Ma imamo mi eksperte kakira i seb imaju i diplome u sehari
Dosta nam je vlaha po Bosni, jos iz Srbije moramo slusat..Daj malo filtrirajte sta stavljate online...Ugusiste ovaj narod.
Dje je burek od sira tu experta nema.
Moj predlog , dozvoliti RS odcepljenje od BiH . Ući u EU bez njih . Kada svrbija bude trebala ući , BiH uslovljava uvjet , samo ako se RS teritorija prisvoji ponovo BiH mogu razmišljati o ulasku. Vujo mora popustiti .
Ma ne moramo. Et sta sad.
Mani se Bosne! Eno ti Srbija pa tamo ekspertuj...
Koga interesuje Expert iz Srbije ?
Može sve i ne može ništa, od Tokija do Los Angelesa, sve zavisi kad, ko ,kome, gdje i koliko.
Iz Srbije zakon o sudovima od Hrvatske izborni zakon ,docta vas vise sto obicno Bosanac kaze od.....te od Bosne i Hercegovine dosta ste joj muka zadali devedeseti.
I Ukrajinci su ispunili uslove....ma mrš!
šta će nam EU kad većina ovdje gleda KO priča, a ne ŠTA priča. Ali za to bi trebalo pročitati članak i razumijeti ga.