Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mogul nam pokloniti 2-3 F16 aviona da oformimo zracne snage Federacije :) I nemoj dole ici harise da nam kupujes so koje i mi imamo.
Pipo, predsjednik dijaspore Dr.Silajdzic garant za ujka semia otisao skopiti ugovor o \'\'besplatnom\'\' kursu arheologije kod svojih starih profesora teologije... garant ce doci sa expedicijom aladina sa carobnim svjetiljkama za tunele...pa valja osmislit original kopiju vezivnog tkiva iliti piramidalnih ligamenata, pa skeleti faraona starijih od tutan kamona... pa raspored lavirinta , pa sheme, nacrti, tlocrti , naucne dileme... a sve dzabe o trosku poreskih obveznika... postoji li neka fondacija za projekt izgradnje, pardon, za otkrivanje piramida, i ako postoji ko i otkud prikuplja novcana sredstva? gospodin Jata sigurno moze dati svoj doprinos glede kamenih ploca, poplocavanja stepenica...pa zasto ne i iz egipta po-kupit sleperima original resurse... samo se bojim da im ko u neznanju zausput u povratku podmetne kristalnog praha... and horkans in turkish second hand...
Pipo 01.11.2009. u 19:52 Vrlo dobar potez naseg Hareta. Eeee i mi konja za trku imamo. U zadnje dvije tri godine, investicije Egipta u FBiH su 117 milijuna dolara. To nije mala pare i nije za bacat. Ulazite jos vise, osnazite jednu nam i jedinu BOSNU I HERCEGOVINU. BIH4EVER ************************** @LAZNI Pipo Prvi put da se slazem s nekim ko potpisa mojim nikom!TACNO tak!Naprijed Harise samo otvraj sva moguca vrata i trazi investitore i podrzaj,pozovi Clintona u posjetu to bi ti vrlo pametni bilo,napravite neki centar u Sarajevu koji ce nosit njegovo ime i pozovi ga na inoguraciju,ko i Bidena,ma ne spavajte samo zovite! BiH4EVER!
Vrlo dobar potez naseg Hareta. Eeee i mi konja za trku imamo. U zadnje dvije tri godine, investicije Egipta u FBiH su 117 milijuna dolara. To nije mala pare i nije za bacat. Ulazite jos vise, osnazite jednu nam i jedinu BOSNU I HERCEGOVINU. BIH4EVER
harise zamo ti nama dovodi arape i egipcane i sve muslimanske drzave,srbija moli dan i noc da investiraju u toj bolesnoj zemlji turskih popomaka,naravno i prije neki dan su molili i plakali turskoj da investiraju,grade auto puteve i pomoc sandzaku,normalno da traze to od turske svojih bivsih prajdeova koji su im geni bliski i jednima i drugima:))) neg harise idi ti malce do francuske,ceske,njemacke,engleske,brisela,berluskonija,trazi pomoc i reci sta rade i dalje gencidni fasisti u nasoj zemlji...
@forever toliko ih ameri cijene da su ih dva puta sravnali sa zemljom da spasu jevrejima guzicu , treba tebi jarane još dosta časova istorije a onaj Dijanin momak je bio vlasnok robnih kuća i piljara po Londonu a ne u Egiptu!!! Egipćani su dobar i pošten narod ali i inteligentan , mala je šansa da ih lopov Hare presvuče oni ne padaju mnogo na te fore o ugroženom islamu u Bosni , ne daju zlatne pipe ( dobre za vikendice ) i trude se godinama da naprave bar malo ravnoteže oko sebe i svojih susjeda za razliku od Hareta koji samo potkuhava i dva bi oka u glavi zavadio samo da mazne malo parica.........ha ha ha
e zaista lupate nebuloze pa vi i jeste zato ograniceni na ovaj forum ! egipat i egipcani su jedna od najutjecajnijih zemalja u svijetu ! ko je bio momak princeze dajane?-egipcanin ko je el-baradei?-egipcanin itd itd e budale jedne pa egipat je velesila i sama amerika vise cijeni misljenje egipta nego saudije ... e jeste ograniceni...ccc noze sacuvaj idite u svoje toorove !
Pitam se hoce li jos dugo proci da Silajdzic ustvrdi da je Hamas legalan pokret otpora palestinskog naroda. Naravno, prethodno bi se trebao zaloziti da se Clintonu postavi par spomenika, cisto zbog balansa.
Jos jedna od privatnih posjeta Silajdzica koja najbolje govori o njegovoj ulozi u BiH i o tome da je OHR analiza tacna... Mozda bi za BiH najbolje bilo da on ostane u jednoj od islamskih zemalja, jer je ocigledno da on svojim posjetama PROMOVISE BOSNU I HERCEGOVINU KAO ISLAMSKU ZEMLJU. MULTIETNICKA EUROPA TO NECE DOZVOLITI...
Kuvajćani progledali pa Hare otišo da hapa na drugu stranu....ha ha ha
Tako je harise samo nas islamske zemlje mogu spasit od kjadfira dosta je bilo ulizivanja zapadnim hinjama jescemo korijenje ali necemo hin molit da nas puscaju bez viza. vrijeme je BIH4EVER!
Ko je Tuzlansku banku prodao kuvajcanima (\'\'spasio\'\') za marku? Ko je zeljezaru transformirao u \'\'profitabilni\'\' MITAL STEEL? Ko je pored tuzlanske tvirnice soli uvezao egipatsku sol? prije ili poslije pandorina kutija ce se otvoriti...... žak shiraku tek danas se sudi..... turcima ce se kad-tad suditi za genocid nad armenima..... losa istina je dobar sluga dok je pod kontrolom glavnih aktera... kad izmakne kontroli, sto je neminovnost, onda se ispostavljaju racuni i placaju cehovi... sa enormno visokim zateznim kamatama... veliki igraci male marionete navuku na velike zlocine a onda ih na razne nacine ucjenjuju i na kraju zasluzeno kazne ... sjetimo se \'\'demokrate\'\' sadama... no postoje i brojne druge mudre metode na relacijama zlocina i kazni.
Nisu arapi nimalo gadni, jesu drukciji od nas, ali nisu gori. Cijeli svijet saradjuje s njima, jedino mi, izgleda, ne trebamo, jer se prevashodno moramo dodvoriti Zapadu. Pa najbolje trziste za Zapad jesu arapske zemlje, oni s njim itekako saradjuju. Bio sam u Kairu i u jednom prestiznom marketu, koji pripada tamosnjem cuvenom trgavackom lancu marketa, nadjem cijele rafe s hrvatskim proizvodima: Vegeta, DORINA čokolade i ostali Krasevi proizvodi i td. U emiratskoj aviokompaniji Fly Emirates najbrojnija grupacija uposlenika/ca dolazi iz Srbije. I istočni i zapadni susjedi nek saradjuju s njima, i Evropa, i cijeli svijet, samo ti Bosno nemoj, jer ti zivis od predrasuda, nista drugo i nemas. E moj Pipo, aferim.
mojne vise tih gadnih arapa BIH4EVER!
Ja sam za Saudijsku Arabiju..... Da vidimo kakvu podršku može dobiti Bosna i Hercegovina tamo.....