Komentari (141)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bolesnik kojeg su do jučer vehabije vodale po džamijama i mesdžidima da drži predavanja, dok ga hfz. Musić nije pročitao i zabranio mu pristup objektima IZ-e. Jučer vrijeđa Jusufa a.s, narod ponižava svojom “super intelegincijom” i sa majkom Dervišom kune ljude i želi im zlo. Koje je to đubre od čovjeka!
on ima veze s vehabijama ko ti s mozgom
Pa Huseine i Jusuf je bio optuzen da je spavao s zenom od vladara ali je kosulja bila poderana odpozadi
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Kad zasereš,pa skontaš koliko si zasrao,onda kažeš bio je to socijalni eksperiment.Šta ima stručnjak?
Bolesnik, prijetnje silovanjem i ubistvom želi podvesti pod socijalni eksperiment.
Sihirbaz
Ovaj Tule ima vrlo opasnu i slatkorječivu pricu, znam ga licno ispere ti mozak za čas. Zao mi u cijeloj priči samo njegove djece koja sad ovo sve čitaju
White trash što bi reko amerikanac...
Nadalje: ''Edin Tule uhapsen cim je krocio u BIH, kazna zabrane prilaska tastaturi od 2 godine.''
Jadna majko zaveo je, samo ku.ava može ostaviti 5 djece, još otići za ovog psihopatu, oženjenog mučenicom Aidom, koja ga ne tereti za zlostavljanje, mrš u p m sve troje.
A šta ako ne kroči na tlo BiH.. Sve budale, i ova Enisa ostavila 5 djece, i ova koja trpi psihopatu,
Kafir obicni.
Čuj, silovati vlastitu suprugu, ,pa valjda tu nije potrebno silovanje, o čemu on to, nije Balkan Engleska..
joj ovih laznih vjernika. mogu napraviti orgiju u 4 zida, metati ga ko kome hoce, bez ovakvog uznemiravanja javnosti.
Ovdje se ne zna ko koga ali kad nam je sve u stilu Alekkksss...a sutra dodje Lepa Brena, 100.000e baksis, NormaL
Meni se sad sve pomijesalo. Koliko sam ja skonto nama dolazi nekakav Surla iz Svedske koji ima bend Overseas Express, a dilej treba da dodje iz Ciriha preko nekog E-jeba kojeg treba da preuzme Sejo Sekson koji ustvari nije Sejo Sekson nego Davor Sucic, jesam dobro?
To je to
ima jedan tule sa vratnika,voli momak gljive pravo
Pametni su kinezi pa kontrolisu ove teologe na vakat
Damir je trebao prebiti ovog ublehaša Edina...ali nije smio jer je i on ckapi, pa je pretuko ovu ocigledno psihicki mu oboljelu zenu Enisu. Neka raja znaju da je pretuko i Enisu.
Tule je inace poznati psiholog al najvise voli ljeciti zene i to prangijom poznata metoda iz VEHABIZMA ...ko ce kome zenu prije sprcit🤣🤣🤣🤣