Komentari (186)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zašto jedna lokalna stranka dobija ovoliki publicitet, uredu je javiti vijest , ali izborni rezultati kažu da je to mala stranka
Bilo je nizvjesno do samog kraja😁
svaka cast sda botovima pa su uspjeli primjeniti klimu prema nasoj stranci, nije bilo lako al stalnim plasiranjem lazi o kosu udbi isl
Zove li se sad i ovo.....Ustoličenje????
hahahah sad nastavi s tračem na druge partije i niš ne radi.
R.I.P
Desnicari, ljevicari, nacionalisticke ili socijal-demokratske opcije.. svaki kongres pokazuje da je ovim ljudima stranka iznad svega i prilika za "karijeru" bitnija od drustvene koristi, stanovnistva i drzave.
Jadno!
Koji mentalni sklop može ovoga čovjeka i tu stranku podržati? Jadno Sarajevo, preživljelo četnič.. blokadu, a ovu? Jadno Sarajevo.
Ja stranke i govana
Stranka kojoj je predsjednik lik sa tako slabom karizmom i beskicmenjak kojim iz sjene upravlja neko drugi nema buducnost... mozda za godinu, dvije ili pet ali nema.
Neizvjesno do samog kraja
🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮Ovaj odron lazljivi🤮🤮🤮🤮🤮🤮
Derpaš
Zasto lazete citateljtsvo. Forto nije izabran - Forto je postavljen na celo stranke.
Stranka ratnih pobjegulja,dezertera,lgbtovca, stranka onih koji Bosnu vide od čaršije do M.Dvora. Republika Capajevo je bitna i budzet u njoj a ostali nek pomrlu. A sve to uz najveće licno razočaranje u liku i djelu Dine Konakovica.
Kada SDA ima jednog kandidata za predsjednika to je diktatura - kada ima Njihova stranka jednog kandidata za predsjednika, to je jedinstvo. Riječ je o moralu nekih novinara...