Komentari (100)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne mogu vjerovat sta vi ljudi se*ete vise, vi retardi dovodite u pitanje nesto sto je rijeseno prije 70 godina samo da se ne bi raspravljalo o pravim problemima, unistavate firme, tjerate ljude iz drzave, nema posla nema organizacije niti morala. Pa hebem vam vise sve dokle ce ovaj narod bit glup.
@astra skretanje paznje sa bitnih tema?a to sto su male place, penzije sto je zdrvstvo slabo sto su policija i sudovi korumpirani nije to bitno,bitno je igrat na nacionalizam
Nije narod glup vec klix ovce poput tebe misli da ce neki politicar vama donjet ,, bolje sutra! navikli ste da vam iz dijaspore pomazu al rat je davno završio ako vam ne odgovara otvorene su granice prema zapadu . Kad neki Afrikanac sto nije završio 3 razreda hiljadama kilometara putovao do Svicarske i danas radi za 4000 hiljede franaka kako da vi klixovce niste sposobni ?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Što je vi više branite, ona više nestaje. Nemojte je braniti više, matere vam. Ode narod, mladost. A neki novi garavi je naseljavaju. To je vaš uspjeh u odbrani.
Pitanje granice je rijeseno 1878 gdje je Sandzak oduzet Bosni a zasjedanjem Avnoja je samo ponovljen isti princip. Dakle pokusavate tu granicu srusiti 140 godina bez uspjeha. Dzabe pricate i jedni i drugi pa i treci da ste neki patrioti kad vam narod ode raditi na zapad i nece vam imat ko cuvati i braniti ognjište.
poznata cinjenica koja se mora non stop ponavljati a ne spavati Djaferovicu .... trgni se covjece malo koji ti je racku...
Učač fatihi, naravno da su poznate, jedna je na Vracama a druga u Kiseljaku i mijenjati se neće, barem si to potrefio.
aha, ahaha, ahahaha, ahahahahahaha...de novi vic😂😂😂😂
Tako je!!! Nece nama ni hr niti srb krojiti granice!!!
DaBogda mu se ruka osusila ko je za ovog glasovao
@DANGUBIM Hvala Bogu imam dvije ruke pa mi je još ostala jedna da glasam da yebu vas komunjare i iduće izbore, to je do oktobra 2026 kme kme kme
Ježim se na svaku izjavu od SDA koju kroji Bakir Izetbegović trezora patriota. Mislim najomraženija osoba kod nas.
Džeferović priča nešto šta nije. Granica je već na Palama. Zbog toga se nemože pojačati čuvanje granice prema Srbiji i spriječiti ulazak migranata koji nežele zatražiti azil u BiH.
@sova_club kakva granica na Palama? Gdje je tačno ta granica? Da li je postavljen neki granični prelaz?
@Mblejz Kad idete iz nemačke morate ići preko Beograda, onda Erdoganovim autoputem do Bjeljine, onda će vas pitati jeste li se zaželjeli otadžbine... I već vam mrak kad idete kroz stranu zemlju, jer ako ste prebrzi i dobijete kaznu vatićete se opet u bjeljinu. I kad prođete Pale onda ste na slobodnom teritoriju
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
I tako kaže ratni zličinac Džafer.
Hercegbosna ima svoje granice, a vi pravite vaše.
@Bhjecazzoooooo kakva granica? Gdje je ta granica? Da li je ima neki granični prelaz?
Kako uspjesno popalite ljude naslovom....zaista neko ima nekakav fetis prema Dodiku koliko gb teksta trosite na njega. A ovaj Dzaferovic skuplja politicke poene....to jedino i zna.
mi plaćamo ljude da govore jedni drugima da se granice hoće ili neće mijenjati napredak ekonomije i infrastruktura totalno sporedni
Sve nastimano
Bla, bla.... Ne možemo mi da riješimo problem migranata. Eno ih na stotine hodaju po Sarajevu. Ne mozemo mi ništa osim davati izjave kao Dzaferović, zvani Šefik papiga! Da nema Amerike i MZ, raspala bi se ova BiH za sedam dana.
jesi dosadan
Ne budite glupi!!! To što su plate i penzije male nema veze s ovim o čemu priča Džaferović! I prestanite za svaku stvar koju velikosrpski i velikohrvatski iizvođači projekta bace na stol da se hvatate za plate i penzije. Jesu, male su, takve su bile, takve su sad, i takve će i da ostanu dok god god se od stabla ne vidi šuma! Prvo država, njene granice, institucije i narod pa tek onda balavljenje o penzijama i platama, ko da nemate šta da jedete.
@Pera haj' objasni....kako je on napravio više štete od Dodika ako Dodik paralizuje funkcionisanje države BiH?