Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Je li ovo onaj što je bio u Zenici u sedmoj muslimanskoj
@tomislav2 bosanski katolici i neki pravi hrvati iz hrvatske su osudjeni za organizovani terorizam i to od medjunarodnog suda u hagu a dzaferovic nije
@tomislav2 jest sto jel neki problem UZP eovac. Gdje ti bi
Njihov posao je izgleda samo da izjavljuju kako osudjuju lose i pozdravljaju dobre stvari za onolike place. Mozda nesto konkretnije da napravite. Ali ovaj slino nije sposoban nizasta, lik ne zna ni ponasat se, a ni pricat.
Buda kriv.
Svi kozohebi su isti.
Cekamo jos da i Inzko osudu
Zna se javiti samo kad ovako nesto se desi pa onda on osudjuje i daje podrsku. Sad je stvarno mnogo lakse onim sto su pogodjeni ovim napadima. Palamuda uvijek o necemu sto nema uticaja na nas. Sto ne osudis visedecenijsko koristenje Buskog jezera bez naknade od strane Hrvatske?
Tako je Dzaferovicu, Bosnjaci su se uvijek iskreno saosjecali sa zrtvama terorizma jos od rane 91.godine, pa na dalje, a i sada!
Šta su bili ciljevi Mladih muslimana? Sloboda za vjeru Islam? Ali, šta je krajnji cilj ako ne islamska država? Da li su arapska naselja na zemlji ustupljenoj na 99 godina, investicija? Da li je blaga reakcija na migrante u Sarajevu i Bihaću (sutra u Tuzli, Zenici) slučajna? SDA se igra vatrom!
dzaferovicu idi u sri lanku i raznesi sam sebe u komade
Svaki selefija kod nas jeste potencijalni terorista jer oni ne priznaju nikakvu sekularnu i gradjansku državu. SDA uporno zabija glavu u pijesak iako dobro znaju da selefije nisu spontana pojava, kao uostalom ni očigledno sve veći broj pokrivenih žena. Platićemo mi svi mladomuslimanske iluzije.
prestanite osuđivati, riješite ove naše vehabije, svako od njih prima mjesečnu naknadu za bradu, način odjevanja... itd, to je javna tajna, ispitajte i zabranite to financiranje, mojne ba osuđivanja. Konju bezobrazni kako te nije stid, šta si uradio po tom pitanju, za to vas plaćamo a ne da osuđujete?!
kako znas da su nevini?
Kako te nije sramota, po svojima pljuješ
Na svakoj slici izgleda kao dijete na kasi u prodavnici sto ceka da su me majka vrati.
Jasno i glasno je rečeno, da su hrišćanstvo i ilam sračunati za maloumne ljude sa slabom voljom. »tako će poslednji biti prvi i prvi poslednji« (po Mateju, 20:16). Komunisti, ukravši tu formulu od hrišćana, izrazili su je u vidu principa: »Ko je bio ništa, taj će postati sve«. Naravno, većina religija koje se baziraju na vjeri, vole maloumne, intelektualci nisu potrebni takvim religijama, a sa maloumnim poput Džaferovića i ostale bratije je lako i udobno.