Komentari (103)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nevažno za građane BiH. Europa je na kontra stranu. Tamo treba razgovarati
@Izmojeperspektive Evropa je zatvorila granice za nas dok Turska nije, o cemu pricamo?
SDA poglavice umesto da Erdogana pitaju za gasovod, toplane, autoput, vodovod, aerodrom, kredit, investicije i ostale bitne stvari - samo prde u prazno već decenijama i raspravljaju o potpuno nebitnim temama. I onda Erdogan SDA tallibanima šalje selame, bujrume i amanete, a Srbima gotove projekte, milione i milijarde. Pitao ja jednog matorog Turčina u Beogradu zašto ništa ne ulažu u takozvanu BIH, a on mi prstom pokazao kupolu Skupštine: "Zapamti: nema novca bez države."
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Ljubav sa okupatorima, to moze samo u BiH
Pa i ne jedem, sve nezdravo..
Onda kaze vlast da gradani nisu odgovorni. U BiH ne jedemo sismisa zato sva korona dosla preko granice sto je uzrok ovo stanje sto imamo danas, vlasti kontrolise te granice i jednom pokazite silu na nesto sto nije narod.
Sad ce svi oni migranti iz prihvatnog centra kojeg je placala Evropa, njih oko 4 miliona, dobiti tursko drzavljanstvo, pa se mogu i legalno naseliti u BiH ako budu htjeli. Erdo radi na svojoj transverzali.
Džafere, maymune.
I onako nas ovi vode u pogrešnom smijeru,biće ovdje korona duži period
Pitaj ga sto ne Prizna Rezolucinu o Genocidu u Srebrenici
Gledaj mu face ukakio se i viri Erdoganu iz gujce
Gdje je razmak i maska?
Otiso Dzafa kesar po bajram banku.
Erdo neprijatelja drzi blizu i na oku, SDA je produzena ruka Gulena, zbog toga Erdo ne ulaze ni marku u BiH nego sve investicije vrsi u Srbiji. Pogledajte Gulenove institucije u BiH i sve ce vam biti jasno, Erdo je dostavio listu Bakiru koga treba uhapsiti i izruciti Ankari, sto Bakir nije uradio. Nakon tog dogadjaja Erdo je prekrizio BiH i koristi je samo ako tu ima kakve koristi za njega i Tursku.
Ekipa, istrazite novu kriptovalutu Pi, revolucija u jednostavnosti, rudarenje preko smartphonea jednim klikom dnevno, bez ulaganja, izlazak u mjenjacnice je planiran za kraj godine, prikljucite se projektu i pustite vas smartphone da sam zaraduje za vas. Skinite free app preko linka https://minepi.com/amazingorion i ulogirajte se s imenom i prezimenom te kodom (amazingorion). Nemojte da vam za koju godinu bude zao.
Pa Džafke dragi.Nema 100miliona Bosanaca i Hercegovaca već malo više od 3 mil.Čovjeće svi ćemo pomrijeti za par mjeseci jer nemamo funkcionalan zdravstveni sistem a ti hoćeš da otvoriš granicu još i prema Istoku.Evo dolaze nam sa svih strana a mi kao u toru nigdje ne možemo.Ako već otvarate granice onda samo uz negativan PCR test pa da mi je otac rođeni u pitanju.
Izgleda da nam je h8er zaspao dok nema njegovog komentara na temu Erdogan 😂
A šta kaže Erdogan o dodjeli odličja HVO-u?
Drzavljani turske iz Maroka he he
Poenta je da ovaj susret nama ništa ne oduzima. Državničke fore. Privreda stvarna, fabrike i te priče već imaju način komunikacije. Ovo je promocija BH turizma koji nema načina da odgovori Turskoj. Eto mi otvaramo granice turistima iz Turske. Kolone istih čekaju na ulaz u BiH.