Komentari (107)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@SrboljubIlicSrpce1 Trebao bi da znaš kada granata padne na betonsku podlogu po određenim uglom da se rasipa daleko i odbija daleko i nisko (u smjeru doleta granate), a ako se zna da je na malom prostoru bila masa ljudi, sasvim je jasno da je to onda činjenica da su nedužni gladni i izmučeni ljudi ratom, masakrirani na toj i pijacici i masi drugih lokacija. A sve ovo ako se zna da je granatiranje i ubijanje bila planirana namjera pravoslavnih terorista onda je sve očigledno.
Zvanična strategija Srba je NEGIRANJE. Forsiraju "svoju istinu", a istina je samo jedna. Da je samo jedan slučaj koji negiraju, pa hajde, nego svaki zločin od HR preko BiH do Kosova se negira i iskrivljeno i lažno tumači.
@Klixerr Pa kada se na Kosovu, u HR i u BiH negiraju svi mogući zločini nad Srbima, a vlast i predstavnici nacionalnih stranaka iz tih naroda otvoreno podržavaju ljude koje stoje iza tih zločina. Zašto Srbi ne bi mogli isto to da rade ?!
@Klixerr Koliko vidim u poratno vrijeme, bošnjački vođe su neprikosnoveni kraljevi laganja. Bez uvrede, jarane...
Je li na promociji bio onaj plačljivi Mladić i dr Dabić. Tako su se i oni kao Djukić krili po Srbiji, ali na kraju sve dodje na svoje. A što se tiče ovih laži, pa to su svjetski šampionu lažima.
Dosta vise konstatovanja i Dzafere. Oglasite se kad uradite nesto konkretno na medjunarodnom planu da se odgovorni za ovakve pojave kazne.
Kmeee Dzaferovic
Unatoć tome, vrh SDA sustavno radi za Srbiju, dokaz je sabotaža tužbe za genocid, koja je mogla dovesti do plaćanja ratnih reparacija i ukidanja RS. Ali to su Bakir i Softić pomeli pod tepih, Bakir samo nastavlja Alijinu prosrpsku politiku, uostalom kćer mu se udala za Srbina.
Dovoljno je samo pogledati ovaj snimak, i bice jasno svakom normalnom covjeku, da je Tuzlanska Kapija podvala Srba islamske bjere. Kao i Markale, Vase Miskina, ubistvo Bosjka i Admire….. https://www.youtube.com/watch?v=kF5ZTivzdDg
Tipicno za genocidase! Nista novo!
Pa, to i nije čudo s obzirom da je Srbija organizovala agresiju na BiH (uz pomoć pete kolone), osmisilila i sprovela u djeo progone i zločine, pa ih nije uspjela zataškati u toj mjeri u kojoj je uspjela na Kosovu (da sad po njihovoj priči ispada da ih je NATO bombardovao onako - iz hira). To je zemlja u kojoj su zločinci još na vlasti i koja diže spomenike fašistima tipa Mihailovića.
Ja sam cuo da Srbija uopste nije ratovala, niti jedan srbin nije bio u ratu sve je to zavjera.
stoka fašistička
Sav njihov i Turski pesinluk,koji se miješao kroz preko 500 godina oplođavanja njihove ženske populacije danas je u oko 90% stanovništva Srbije.Šta drugo očekivati od njih nego pljačku,silovanje,klanje,genocid i ostale poganštine.
Dobro je vise i vas i Nacionalizma samo znate slati nacionalisticke poruke Tebi kao dzaferagicu zao ako ti je zao zasto ne pomognete porodicama poginulih
Po njima, mi smo se cijeli rat sami ubijali - Tuzla, Markale, Višegrad, Prijedor... u Srebrenicu smo, kažu, dovezli hiljade mrtvih iz cijele BiH, samo kako bi, eto, Srbima napakostili i inscenirali genocid!!! Jesu li onda oni bolesbni? Jesu, bez dvojbe. Ovo me ni malo ne čudi. Vrlo brzo će napisati knjigu kako smo mi napali Srbiju i Beograd u okruženju držali 4 godine.
idi zaposljavaj i formiraj vladu idiote, umjesto sto stoku huskas prosloscu
AHA, NEKA SI TI TO UOCIO !!!!!