Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a sta je sa direktorom hitne...
tek sam pročitao, istina je.
Bitno je da je Sebija ukinu osnovno ljutsko pravo na liječenje i ko je ona da se ne moze suspendovati sa te pozicije da se na to mjesto postaviti neki normalan čovjek. Otići na pregled posle operativnog zahvata je sasvim normalno ali ne, ne moze se to Sebija zabranila sve kontrole do daljnjeg. Zašto mi uopšte plačamo zdravstveno osiguranje da nemam pravo da obavim jedan pregled, sramota.
@Queen_81 U svijetu je izostalo 30 miliona hitnih operacija zbog navodne , sada znamo lažne corona virusa . Nema obdukcija , virus nije selekciran , ali znamo za vakcine .
KCUS nije pao od '92 do ' 95 ,a sad će pasti pod komandom Sebije od nevidljivog neprijatelja.
Brz oporavak kolegicama.
Reče danas Čerkez, "Testovi su provjereni" , da li to postoje testovi za testove??? Očigledno je odakle smrdi, još je trebao reć "taze majke mi travnički"
i u Domovima zdravlja ima zaraženih
Poklon ljuljačka za članove grupe: https://bit.ly/Uredjenje_terase
Pa ovo nije dobro. Vise od 10% testiranih pozitivno.
Da testiraju BAS koliko treba, cinjenicno stanje bi bilo puno drugacije. Medjutim, mi imamo pored svega ovoga jedan veeeeellliiiki problem...ni jedan pregled se ne obavlja, zatvaraju se porodicne ambulante...lijecimo se preko telefona ili u Vrazovoj ali stisni pa otidji ako te kojim slucajem prime....cekanje predugo a i kod njih ima medicinskog osoblja zarazenog. Na sve strane jad.
Mafija u bijelim mantilima . Nikoga ne lijece i u dogovoru sa SZO propagiraju lažnu epidemiju zasnovanoj na lažnoj statistici . Lazio je jucer slavio osvajanje kupa , masa ljudi u Italiji zna da je u pitanju prevara .
@fbUser1590357197 ne lupetaj
tuta mozak
Samo testiraju ako se zna neko pozitivan ili ako si sda guzonja. mozes imat sve simptome test jok. slobodno pomnozit broj dnevno zarazenih sa 1000. hebem sda i mm u pakas ljepa usba kriminalce degenecit samo
Ovo su one najlojalnije ili i ne znaju da nisu pozitivne, samo smetaju? :-D Bice to udure, samo lagano. Velike pare dosle, nervoza vas uhvatila, a?
oni barikade sprijeda a korona joj nabija sledja do zeluca
Klinika Ciljano Uhljebljenih Stranaka
kad bude drugi val pametnije cu krasti 3F
Nadamo se da im direktorica nece dati otkaz, mada sa njom se nikad ne zna. Sreca pa je blize penziji i kuca bioloski sat, pa je necemo jos dugo gledati na tom mjestu.
Jos ce ona vas riktati lopovi,ne radujte se prijevremena,haha,a dugo ste i pljackali klinicki a i bolesnike.Bolja od vas sviju.
@turbulencija41 nariktam ti ga u paksu
PRIKAŽI ODGOVORE (2)