Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovaj je sa marsa došao? MOžda i odnegdje dalje jer i na marsu znaju da se u RS može kaniddovati i rom i urkajinac i crnogorac za predsjednika države. DO prije mjesec dana se borio za umanjenje doma naroda u FBIH a sad se bori za uvećavanje u RS hahhahah šta li je po srijedi hahahhahah
SDA stručnjak sa diplomom srednje škole, Schmit je Odluke i nametnuo zato što su naše interese zastupali Duvnjak i kompanija
Svaka probosanska stranka koja prihvati ove odluke i formira vlast sa HDZ om je zasluzila da se ugasi i ne postoji vise. Samo bojkot svih probosanskih stranaka.
A vidi...vidi....šta građanska? Nit je bila 1945, niti smo za takvu glasali na referendumu 1992 a niti me takva nastala Daytonom. Dakle....Komšić je razotkrio prljavu igru Bošnjaka.....Svijet vidi i počeo je kontati
šta se javlja ovaj SDA moron. Kad su se SDA imbecili radovali da nam stiže njemački kršćanski fundamentalista,švabo koji bi za 10.000€ i mater Helgu prodo,šuto je ko SDA pič..
Nametnutim odlukama Schmidt je samo spriječio daljnje blokade, na koje se pojedini sad pozivaju i prizivaju vječitu tehničku vladu. Spriječio je stvaranje Bošnjačke države od jednog entiteta, jer išlo se u tom smjeru.
Joj supljaka ...posto smo nemocni da ista uradimo, jer je bake mudri lose vodio cijeli proces, te treba biti proglasen veleizdajnikom, sad kao prebacujemo lopticu u drugi entitet kao eto de izjednaci ovo lose rjesenje tako sto ces isto i u rs-u nametnuti ..od te politike nista nema
Čudi me da jasmin, kao jedan srbin, ovako govori ...
Sad se bunite kad se vratilo na tvornicke postavke federaciju a uzivali ste do tada a o rs niste ni 1% truda ulozili vec ste sve dali da od federacije napravite RS
😭😭😭 nametali ste šta ste nametali. Sad ćemo Sejdu riješiti da vratimo izvorni Dayton
Niste vi za asimetriju nego za hasimetriju, tu je zec, tu je problem
Kada si sa Hrvatima ukidao ponder Sarajevu tada ti nisu smetali.
Student, zavrsil se kad fakultet?
Kmeee Schmidt je kriv za sve
Nije zacementirana pozicija HDZ-a nego bilo koje stranke koda dolazila područija sa većinski Hrvatskim stanovništvom, to što je tu HDZ jer stvar samo SDA i Bošnjačkih nacionalista koji daju glas takvim strankama.
@EnglezRumenige da SDA je kriva što je HDZ na poziciji i jačini koju ima, jer im daju alate kojima dižu nacionalne tenzije kod Hrvata. Nisu ni Hrvati glupi da trpe lopove ali za vas nebi to nebi reko, kod tolikog političkog pluralizma imate SDA jačun nego prošli put.
Svaki gradjanin treba da moze uticati na svoju buducnost i buducnost svoje zemlje podjednako svakom drugog gradjaninu te zemlje. Zasto neki gradjani da imaju veca prava? Zasto pristati na to da nisi jednako vrijedan? To su osnovna ljudska prava. Kako u Hrvatskoj svaki gradjanin ima jednaka prava i ne odvajaju se srbi i bosnjaci u entitete, zasto ne moze u Bosni?
E ti ces mi reci zasto sam glasao za Komsica. Ja sam ateista, dijete oca Bosnjaka i mati Srpkinje. Kao takav nisam konstitutivan. Jedini Komsic se bori za gradjansku drzavu. Vi bi hrvati rekli da sam Bosnjak. Priznaj da svi koji nisu krvno cisti hrvati moraju biti srbi ili bosnjaci. Priznaj da si mislio da sam Bosnjak i musliman.