Svaki gradjanin treba da moze uticati na svoju buducnost i buducnost svoje zemlje podjednako svakom drugog gradjaninu te zemlje. Zasto neki gradjani da imaju veca prava? Zasto pristati na to da nisi jednako vrijedan? To su osnovna ljudska prava. Kako u Hrvatskoj svaki gradjanin ima jednaka prava i ne odvajaju se srbi i bosnjaci u entitete, zasto ne moze u Bosni?
Zato jer gospodin Šmitzy nije glup ko što nismo ni mi.Bošnjaci za Komšića glasaju ne iz demokratskih pobuda i pluralizma nego iz nacionalističkih pobuda nebi li preglasali Hrvate i smanjili njihov utjecaj.To svi vide i svi znaju i nemojmo se više pravit glupi dosta je bilo.Ta prava imamo po Daytonu,kojeg da niste potpisali nebi ni bilo današnje BiH.Znači vama je najviše bilo u interesu jer ste bili decimirani.
E ti ces mi reci zasto sam glasao za Komsica. Ja sam ateista, dijete oca Bosnjaka i mati Srpkinje. Kao takav nisam konstitutivan. Jedini Komsic se bori za gradjansku drzavu. Vi bi hrvati rekli da sam Bosnjak. Priznaj da svi koji nisu krvno cisti hrvati moraju biti srbi ili bosnjaci. Priznaj da si mislio da sam Bosnjak i musliman.
Prikaži sve komentare (61)