Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nezavisni mediji i analitičari tipa Bajtala, Kazaza, Marićke, Jurišićke, Hadžiomerovića, Brkana... sve gola zaostavština djece partijskih budžovana naviklih na razne beneficije i lagodan život. Najviše iritira što se stalno predstavljaju kao nezavisni u pm.
ne samo da se predstavljaju kao nezavisni nego jos svakog ko se ne slaze s njima nazivaju “botom”. pravi komunisticki mentalitet
Zaboravio si i glavnog svima njima nadređenog akademika Žarka Papića - "slučajno posijanog velikosrpskog ideologa u Sarajevu od strane SANU".
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
tvsa je nesto kao rtrs ..rezimska klasicna televizija koja minimizira stradanje bosnjaka i agresiju na bih
Režimska TV hahahaha😂 Konačno je Duška i Sabina Čudić Režimske žene!!!😂🤣
Kad se sjetim kako je lijepo Zeljko Pervan ispreskakao ovu "nezavisnu novinarku" https://www.youtube.com/watch?v=Iuwab883oL8
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kad je Trojka pricala o sposobnim a ne podobnim hahahaha a Bosnje nasjele
Kad čitam imena koja su u državnoj vlasti pomislim da živim u Srbiji ili u Hrvatskoj. Neka, mašala, samo nek se ne puca, dobro je to sve.
Kod NS se nikada ništa tačno i nije znalo. Od Bazena do Otoke tako - tako. Malo dalje nikako! Duški svaka čast - ostalo je sve BATAL.
Trojkaski nepotizam
Ne ne nije ona problem problem je sebija samo koja ste vi gamad javnost i mediji su bezobrazna i nepravedna
Pa Zvizdić je istovremeno profesor na fakultetu i u skupštini, Hazim Bingo profesor na fakultetu i voditelj na BHT, glumica Marković Zeničko pozorište i BHT, Dino Mustafić prof na ASU i direktor Narodnog p. itd sve po 2 drzavne plate.
Znam licno zenu i mogu reci samo reijeci hvale zena zmaj.
Ah ministrica za ljudska prava, eh to je ta Duska koja ce te zgaziti samo ako imas drugacije misljenje i ta ista koja je ugrozavala ljudska prava na televiziji misleci da moze da ponizava svoje radnike a da joj se niko ne suprostavi po tom pitanju.. A itekako am osjetio to na svojoj koži.... Bjezte narode iz ove drzave sto prije ovo vise ne budi nikakvu nadu u bilo sta bolje sutra, djubrad smo ko drustvo i napaceni do bola....
Sve nezavisni novinari, ko i onaj iz 60 minuta haha
KO GUZI JURISICKU U STRANCI BIA/KOS? VULIN?
Hiljadu i prva potvrda koliko oskudjevaju sa kvalitetnim ljudima. Prave estradu od politike po uzoru na SDA. Dobro je davno rekao Srdjan Susnica - osmorka je opstinski i kantonalni nivo i to se potvrdjuje ovih dana. Je li nam utjeha da gore od SDA ne mogu? Naravno da nije.
BAKIRA HADZIOMEROVICA MINISTRA ZA PIVU I LOZU!
On je bio zlatkov potrcko sad bi mogao u ameriku
Joj senzacije. Ako je polozila zakletvu, to ne znaci da je istog momenta prijavljena na radno mjesto zamjenika ministra. Ima procedura za to.
VIDI JURISICKE KO FOL NEZAVISNE STO SE MURVA PO NASOJ STRANCI? OJ JURISICKO, PA TI SI NOVINARKA KOJA JE VODILA MILIJARDU POLITICKIH DEBATA NA JAVNOJ TV, A GEBES SE U NASOJ STRANCI?
Opa..dvije plate..zar nije u sukobu interesa?