Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Iz sinoćnih istupa ove \"gospođe\" , jasno se da zaključiti da su najuži članovi porodice, dakle otac, đed, stričevi i ujaci bili i u drugom svj. ratu protiv ZAVNOBIH-a i AVNOJ-a, jer su bili u šumi sa bradama i i kokordama na šajkačama. Ona je sinoć zastupala samo četnike, a ne Srpski narod kako ona to kaže.
denis je pametan gospodin,sve cinjenice iznosio...ova dusanka nema pojma o cemu je pricala,izgubila se...halid ima iskustva,takodje gospodin...a raguz-ma hrvate svakako niko nista i nepita u ovoj drzavi(realno). pozz
Njoj ne treba nikakva prijetna, vec sresti je i odmah joj je**ti mater!
U Mrkonjic gradu na zasjedanju ZAVNOBIH-a sjedilo je 40% Srba (izvolite provjeriti), od kojih su neki ocevi i djedovi zada poznatih politicara, i oni su glasali za BiH za kavu se danas zalazu u FBiH. Pljuvanje po 25. Novembru je pljuvanje i po svom postenom srpskom narodu u BiH.
\"Da zajedno sjedu?\" Jao sto to para usi.... uhhh
Ovo ima samo kod nas. Radi u našem parlamentu, dolazi redovno u Sarajevo i živi u stanu na račun nas, poreskih obveznika a negira državu, državni integritet i tekovine istorije ove države. Da vidim što bi u nekoj zapadnoj državi ili SAD-u neko mogao ovako protiv države u kojoj živi i da sjedi u sentau li kongresu a da ne brani interese svoje države. Mene ova Majkićka podsjeća na članice Hitlerove nacističke stranke koje su mrzile same sebe i čitav svijet. A ima platu 7.500KM. Plate s esigurno ne bi odrekla nitibi je negirala. Nego je spremno uzme svaki mjesec.
Cet**nici pod Bosnjake stavljaju sve, i bivse Jugoslovene i mjesane, i Rusine i Cehe, i Slovake, nije bitno, svi su oni za cet**nike \"Bosnjaci\"? A to jos sto je Majkic bas ono \"fer, ona odmah zna da su sve te prijetnje poslali Bosnjaci\", a ne recimo da su Srbi koji su time zeljeli reci, evo mi smo ugrozeni\". Kako hocete, samo u svakoj opciji, POSTOTAK od 49% mora ici na puno manje.
HAHAHAHAHAHAHHAHAHAHHAAHAHAHAHAHAHAHAAAAAA
nek pocne pljuvanje
pa nije ni cudo posle onog sinoc... ja da je vidim, zguzio bi je na ulici
Nema nama \'vako u Evropu.
predvidjam skoro zatvaranje komentara na ovu vijest
samo da uzmem kokice pa nek festa otpocne....