|

Dušanka Majkić primila 150 prijetnji smrću

Dušanka Majkić primila 150 prijetnji smrću
0
S
SRNA
26.11.2009. u 11:59
13
komentara
0

dijeljenja
Dušanka Majkić primila 150 prijetnji smrću
Prva zamjenica predsjedavajućeg Doma naroda Parlamentarne skupštine BiH Dušanka Majkić dobila je, putem telefona, oko 150 prijetnji smrću, tokom gostovanja u emisiji "Odgovorite narodu" Federalne televizije.
Majkićeva je Srni potvrdila da joj je u ovoj medijskoj kući saopšteno da je od 200 poziva, koliko je tokom emisije njoj upućeno, bilo 150 prijetnji smrću.

Ona je navela da je FTV na osnovu brojnih prijetnji pozvala specijalnu jedinicu Federalne policije, koja ju je ispratila do entitetske granice.

Tema emisije je bila obilježavanje 25. novembra - Dana državnosti BiH.

"Nema argumenata za toliki bijes. Zastupam interese svog naroda i to je moja obaveza. Rijetko se odazivam pozivima da gostujem u FBiH, ali ova emisija je dosta gledana i htjela sam da kažem naš stav i poručim da nije korektno da samo jedna strana svojata i određuje praznike. To mi je je išlo na živce", kazala je Majkićeva.

Majkićeva je istakla da Bošnjaci svojim ponašanjem poručuju da samo oni imaju pravo da odlučuju, pri čemu isključuju Srbe i Hrvate.

"Za njih samo postoji njihova hiljadugodišnja BiH, čija je godišnjica kada su oni to odredili, a to je 25. novembar", navela je Majkićeva.

Ona je zaključila da BiH ne može opstati samo na jednoj istini i da svi treba da zajedno sjedu i dogovore se.
Prijavi grešku


Komentari (13)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...