Komentari (153)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ljudi dejtonski nesporazum je mrtav, probudite se vise Bosnjaci i pocnite se ponasati odgovorno
Dodik prijeti sa svih strana , nastavlja da rusi BiH a dritani izdajnici Niksic Konakovic i Forto nigdje ni glasa ni traga, bolesno opsjednuti svojim foteljama bas ih brigra za sve ostalo samo da je njima fotelja vruca
Cekaj sad ce konjko nac kompromisno rjesenja da moze Schmidt otic kod Dode
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Schmidt je dokazao da je ČKAPI
Schmidt je dokazao da je visoki predstavnik samo za bosnjake, moramo konacno neku kicmu pokazat
Sve je ovo dogovor izmedju Smitha i Dodika da skrecu paznju od podjele drzavne imovine koja se sprema. a sve to znaju veleizdajnici dritani Konakovic Niksic i Forto jer su za uslugu dobili fotelje i nametnutu vladu i zato treba da se prave slijepi i da sute
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Od kada je BiH medjunarodna zajednica priznala ovo je treci put da nas je ta ista izdala. Prvi put, uvodjenjem embarga na oruzje, drugi put genocidom u zasticenim zonama i sada, Dodikovim ultimatimom - zabranom ulaska u RS vrhovnom predstavniku te zajednice i jedinom tumacu Dejtonskog mirovnog sporazuma. Gospodo Bosnjaci, treci put. To vise nije do medjunarodne zajednice.
Strah je smita Attentata ,a ovi bi rekli to je sa carsije metak doletio
Durakovicu,evo ti dokaz da je Smit nelegitiman,imamo legitimno pravo da opste demonstracije,da se vrati zakon kakav je bio do naturanja fasiste Smita poslije izbora.Povedite demonstracije
Vjerujem da će, kada se historija bude pisala za 100injak godina, ovo biti navedeno kao događaj koji je pokrenuo mnoge procese.
Visoki je sam sebe unizio i ponizio.
Et tebi ce doci na noge, jasta radi
Ko šta pita ovog frajera?
Kako volim kada kmečite!!
Realno gledajući BiH onda postoji još samo na papiru, Kakva ja imam prava kao bošnjak u RS, kad Visoki predstavnik, kojem je iza leđa čitav zapdani svijet ne smije doći na sastanak. Čovjek je faktično otcjepio RS pa htijeli mi to priznati ili ne!
još su na kraju Botovo SDA u pravu hehejeh
botovi
Poruka svim onima koji vole ovu državu, kojima je u srcu, samo ću jedno reći, ne dopustite sebi luksuz naivnosti. Prepušteni smo sami sebi kao i ne tako davno. Sad da se zapuca ponovo bi se dopustilo da strada najmanje par desetina hiljada ljudi, a razlog za nesprečavanje bi se već negdje pronašao.
Motaj kablove... Bošnjo u pamet.. Niko te branit neće, kao što nije ni 92..
Nema više Dejton ne postoji rs je zabranila Smitu kretanje , šta onda mogu očekivati obični građani da nose bijele trake kao u Prijedoru. F BiH sa HDZ ili bez HDZ treba proglasiti ratno stanje i to je nažalost tako.Ne može ni nama Smit nametati fasisticki zakon , a ne smije u rs otici
Pa Milorad dodik mu je zaprijetio zdravljem... i to javno.. rekavsi da bi bilo dobro za njega da ne dolazi u manji BH entitet faşistiçkog imena.
Dodik kaže da on nije izabran, ovi kažu da jest. Ima li neka komisija da utvrdi ko je u pravu? Možda i radi bez radne dozvole, treba to ispitat..