Komentari (111)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dok ste uzivali u prvom valu se zatvorili i medusobno izarazavali bilo je dobro nako platu primali,nije se moglo doc do vas povodom bilo cega. Bilo vise zarazenih zdravstvenih radnika nego gradanstva. Ljidi se nisu mogli lijeciti niti bilo sta . Moj otac je kao hronicni bolesnik privatno isao se lijecio i lijekove uzimao sve o svom trosku kojo su na esecijalnoj listi.
@gooUser11110404 ne rise bgt!
@gooUser11110404 Srbija je zarazila BiH tako sto je Dodik sprijecavao zatvaranje granica sa Srbijom da bi on mogao ici ljubavnici u Beograd. To je krivicna odgovornost.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Mi zdravstva nemamo. U to smo se definitivno uvjerili zahvaljujuci koroni. Kako to da nema guzve i restrikcija pred privatnim poluklinikama???
Suregon svaki mjesec se meni odbija za ono što ne koristim nisam bio kod doktora 12 godina pa skontaj koliko je to akumulirani sredstava i recimo sada mi zatreba popusio foru to treba samo tužiti.... Hebe mi se sto je pandemija kapitalizam oko platio sam pošteno hocu uslugu...
uz to dodajte odlazke ljekara i manjak kvalitetnog kadra
Ljekari tuzlanske Covid bolnice uopste nisu imali godisnji kako treba, a od marta rade, zasto se vise ne angazuju internisti pulmolozi, pa ko ce nas ljeciti u januaru, februaru?
Foooodila zovte on za sve ima rjesenje pa tako i za Vas njemu 10000 a vama po2000 e moji doktori sad se sjetili
I za takve da vażi Hipokratova zakletva..za kretene bez dana staža..koji żive od roditelja. Balavurdija nadobudna i neotesana..oni da pričaju o doktorima koji čitav život kuluče da bi oni mogli lajati po portalima. Ma sit sam vas.
Svi ovi nadobudni nezaposleni lajavci..želim svakom.od njih da proživi samo jedan naš radni dan u bolnici tj 24 sata koliko traje sa dežurstvom. I to da bude zdrav i gleda samo kakav je ovo posao. Kreteni maloumni i nezahvalni. Netreba vama zdravstvo vama treba batina i sve vas da pravite autoput besplatno. Vi ćete pričati o zdravstvu..kreteni
Uz duzno postovanje, i gradjevinci koji se prehlade isli bi na bolovanje i uz manju platu ali nesmiju jer ce dobiti otkaz.
@skubi-du u drugoj sobi je gradjevina, ovdje je zdravstvo, promasio si temu.
Pa da smo mi država (a očito nismo) što su rekli u kafanama ekipa koja je za kafom odredila koliko će se kome utaliti od "respiratora sa okusom maline" bi odavno bila na robiji ali kako nismo..ni ovaj zakon neće ugledati svjetlo dana tako brzo...
Sad se sjetili proizvodnje bile zatvorene po mjesec dana pa nista dobili nisu
Pa svakako oni nista i ne rade a mi ih placamo za,,dezerterstvo,,
A konobari, a prodavacice u marketima, a šoferi? Opet se samo pogoduje ko je na budzetu. I zdravstveni radnici i policija i inspektori, svi na budzetu.
Imaju duplu muku i rudari , i vozači tramvaja, autobusa, imaju duplu muku nastavnici .. Zašto ste vi posebni ??? Ionako paracetamole propisujete preko telefona , to možete i od kuće raditi.
Klix dopusta govor mrznje.
Ukinuti bolovanje...nece vise bit ni korone...Ovo je vise preslo svaku mjeru...malo temperature i odmah 3 sedmice bolovanja...ma mrs bre...zasto nema korone kod onih koji rade na crno?
Kod nas u dijaspori kad si na bolovanju imas 100 posto platu, nikakvo smanjenje. Uz to imas 30 dana neopravdanog bolovanja, gdje ti ne treba nista od doktora, vec sam zovnes posao reknes da si bolestan i cao. Sve placeno niko nema pravo da te pita sta ti je.
vazno je da primaju