Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad potpise alkoholicar Komsic sa Covicom i El Baketom o vrjednosnim papirima onda se nebunis licimjeru.
jedi govna.....sto se nisi javio kad Prdara Guzigaca ulozili veto
Izvrsno !! NAprijed Dunović, ti si zamjenik Predsjednika FBIH kojeg su izabrali građani na izborima a ne Srbi iz Srpske ko PUZIGAĆU ! Ukoliko dobiješ na sudu Puzigaću i Prdaru glasam na izborima za DF ! Za Željka ? ZNA SE !
Pod hitno se riješiti HDz-a na sljedećim izborima, poslati ih u historiju
Pitanje Izbor. zakona i legitimne zastupljenosti rijesiti jednostavnom primjenom rezultata popisa iz kojeg je precizno razvidno tko je Bosnjak, tko Srbin, tko Hrvat, a tko spada u takozvane ostale. Sukladno popisu, organizirati I biracki spisak gdje ce se pojedincima dodjeljivati jedan od glasackih listova sukladno nac. pripadnosti, dok ce pripadnici ostalih imati pravo glasovati za jednu od listi, a svaki gradjanin moze biti kandidat na svakoj listi. Bitno je da izabrani ima legitimitet.
Sukladno tome onda uvedi i proporcionalnu zastupljenost u vlasti... kad vec insistiras sukladnom ogranicenju izbora po nacionalnoj opredjeljenosti i krvnom kljucu. Pa da svih zastupnika bude razvidno koliko i naroda koje zastupaju. Pa da gledamo raspad i odumiranja nacionalnih stranaka, prvo manjinskih a onda i vecinskih - pa onda ukidanje te tvoje gluposti skupa s nacionalnim kljucem.
@wildbillklixon97 Razvidno i sukladno.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Moj Dunovicu kakva je razlika u zastiti drzave izmedzu tuzilastva i ove Prdare! Sve je pod kontrolom politickog vrha.Dovoljan je primjer Muriza Memica i Davora Dragicevica pa da obicnim covjeju sve jasno bude u kakvoj nepravnoj drzavi zivi.