Komentari (474)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tako je to kad manjinama das 66% vlasti i dva veta. Zahvalite Aliji koji nije imao ovlasti ni uredjivati mjesnu zajednicu na taj nacin.
Komunjaro, u Lithenstajnu svako selo ima pravo veta..pa najbogatiji ljudi na planeti
@ZIKOrobija Pa sta onda, mogli ste dovesti i nekog prosjaka sa ulice, ni on ne bi imao manje legitimiteta od Alije.
PRIKAŽI ODGOVORE (24)
Neće crni DoDo sa crne liste, a NATO pobrao sve na Balkanu osim još Bosne i Srbije.
Odluka suda je više nego dovoljno da se aktivira početak pristupa NATO savezu. S obzirom na geografski položaj BiH i kompleksan politički sistem NATO za sve građane BiH nema alternativu i prestavlja vrlo bitan faktor za stabilnost i mir u zemlji.!
....dosad su svi letili da provedu odluke ustavnog suda!....samo ovi iz rs-a neće....
NATO pozdravio odluku ustavnog suda BIH. Potomci vlaskih stocara na aparatima HAHAHA
selmo cikotić je konj koji ponavlja jedno te isto bez argumenata!!! Nisu Srbi ludi da daju 6240 duluma svoje zemlja bejha da ona tarlaha sanjom kome hoće i kako hoće!!! U Han Pijesak dolaze braća Rusi i to je već dogovoreno treba nešto da renoviraju i koriste kao magacinski prostor a Veliki Žep će biti najveća osmatračnica na Balkanu!!!
Većina zgrada u Lukavici je izgrađena na zemlji koja je pripadala vojnim kasarnama. Ko će to sad rasknjižiti 😵
@Mister_No1 Niko, srpsko ostaje srpsko!!!
"knjiženje vojne imovine za potrebe os bih" --- hahahahaaahahahahahah pa i nepismeni seljak u rs-u zna da je to za potrebe jenkija (amerikanaca, nato-a i njihovih islamskih vazala!!!
@AnteMostar90 Bošnjaci krše Dejton natalitetom, koji si ti kralj!
pa stanite ljudi, valjda treba bit neki red hebem mu mater. prvo treba ispostovat odluku ustavnog suda po apelaciji Boze Ljubica,tj izborni zakon, pa tek ostale. Dok se to ne desi, ne treba ni jednu drugu ispostovat
Sve ovo 'mirise' na ponovne sukobe, pitanje je vremena kad ce ovo opet puci.. nazalost, nismo nista naucili iz 90's. nazalost..
@DrinskySrbija Nikad ovo nije bila "srpska zemlja", niti ce! Mrs u Srbiju pa tamo guslaj o "srpskim zemljama"
@Remastered Miran, periguze ina prstima kroz Republiku Srpsku a kući za vida!!!
Stevandiću, zaboravio si navesti i rok trajanja. I to imate.
Nestade galaks, dođe Improvizator2. Smiješni ste, četničići.
Ridjo i dan danas živi u zabludi,vjeruje da postoji država gradjanska kaku je njegov neuki rahmetli otac predstavljo a potpiso je ovo što imamo,državu u državi,i još budala vjeruje da ce u NATO,a milion put je poručeno iz PC-a a to je samo ako tam bude Srbija,ako ne nema ni govora da ovakav tip države udje u NATO,srbi imaju pravo na blokadu,tako deyton veli
9 januar vise nije entitetski i vjerski praznik- provedena odluka ustavnog suda.
Vlasi laju, a karavani prolaze. Naravno da ce imovina biti uknjizena