Komentari (142)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cinicno gospodo Izraelci da samo sebe gledate a za druge zrtve genocida ne marite ,niti osudjujete velicanje ratnih zlocinaca negdje drugdje ...Veoma sebicno i sramno od vas.
Oni kao ne znaju who is who na Balkanu i ko ih je tamanio ili podržavao isto?
Nedica srbi slave koji pobi 95% srbijanskih zidova to nista a??:))
PRIKAŽI ODGOVORE (23)
Kad ce Izrael osuditi davanje imena po odgovornom za PRESUDJENI genocid domu na Palama, za Busuladzica ipak nema presude i nije nikakav uticaj imao u NDH?!
najvise bi volio da SAMO OPET YUGA....I DA NAPADENOM OVE ČIFUTE MAJKU IM HEBEM,DA NAPADNEMO I AMERIKU I SVE OVE SMRDLJIVE P.ČKICE PO SVIJETU. Jedan jebeni izreal od 5 miliona stanovnika diktira politiku cijelom svijetu!!!
Sloboda Palestini!
ne cijenim izrael, tj njihovu vladu, al treba ukinuti ovaj naziv skole. gdje nega nadjose pored toliko znacajnih ljudi i dogadjaja
E sad osnovna škola pošalje diplomatsku notu državi Izrael, kao što su to uradili kad je Izrael protestvovao protiv naziva škole po nacističkom kolaborantu iz WWII. Jer u BiH osnovne škole vode vanjsku politiku, logično.
Imam potrebu napomenuti kad se desilo protjerivanje Jevreja iz Spanije BiH je bila ta koja je pruzila tim Jevrejima utociste i dozvolila im svu mogucu sloboodu od otvaranja Jevreskih radnji,religije,slobodu da njeguju svoju kulturu...ponovo u drugom svjetskom ratu smo zrtvovali vlastite zivote da ih skrivamo od nacista...trebalo je imati i srce i hrabrosti pa zastititu jevreje za vrijeme nacisticke okupacije...do dan danas
...danas ocekujemo od istih samo osudu ratnih zlocinaca,ne reskiraju glave za nas kao sto smo mi za njih... mnogo su drugacije su okolnosti...ali i ta osuda izostaje. Pa ipak imaju nesto prigovarati Bosancima.
Pomenuta agresorska država Izrahel slizala se i sa republikom smrdskom, a Jevreji u Bosni okupljaju se oko stranaka koje vode Vlasi, poput ove "njihove stranke". Iako su se tokom II.svjetskog rata kvislinzi u Srbiji hvalili kako su očistili Srbiju od Jevreja, danas se Jevreji udružuju s njima, a iza toga stoji samo jedan jedini interes - nauditi Bosni i njenom većinskom stanovništvu muslimanima.
Agresorska genocidna aparthejdska nelegalna država Izrahel oličenje je fašizma u savremenom svijetu. To nije potrebno dokazivati. To svi znaju. Ono što naš narod manje zna jeste da su Jevreji u Bosni iskupljali novac i nakit za kupovinu oružja od Austro-ugarske kojim je podignut I.srpski ustanak.
Uvrijedili se zidovi sto je Mustafa rekao da ima u gorih od njih u nasoj sredini:))))))
Odluku o ukidanju donijela skupština KS sve po narudžbi, Ana Babić (SBB), podržana od pomenutog SBB, DF, SDP i neizbježne "Njihove stranke", u čijem odboru sjede Židovi, poput Igora Baroša. Jedina ispravana reakcija MORALA je biti - Odlučno ODBITI miješanje u unutrašnje stvari, bez obzira da li je Mustafa Busuladžić bio ono što mu se podmeće ili ne. A znamo mi dobro ko je koga rizikujući svoj život skrivao tokom II.svj. rata. Znamo mi i s kim se slizao Izrahel.
kontrolisu i ovaj portal...
https://www.klix.ba/vijesti/bih/jakob-finci-zadovoljan-odlukom-skupstine-ks-vrijeme-je-da-bih-postane-pravna-drzava/180306042 Nisam ćuo dotičnog kada su studentskom domu na Palama dali ime po ratnom zločincu! Vrh cinizma!
A mi vam hebemo mater za dvolicnost gdje dnevno ubijete po dva tri Palestinca bez razloga
samo radi jevreja bi da da se zove tako a nepravdavam busladziju ali jevrji su zlo na ovom svjetu
Treba sad dati ime Adolf Hitler
Sve radi palestinske drzave .. Zrtvovati komplet jevreje u evropi ☝️
I Izrael i Palestina. Druge nema.